Vprasajte nas

Se srečujete z izzivi pri zagotavljanju skladnosti varovanja osebnih podatkov v skladu z GDPR?

Z veseljem jih preučimo ter vam svetujemo pri izbiri in izvedbi optimalne tehnološke rešitve, ki bo prijazna, funkcionalno dovršena in cenovno sprejemljiva.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

1

Poslovnih priložnostih in sodelovanju Soglašam, da me Smart Com lahko kontaktira prek telefonske številke za namen morebitnega poslovnega sodelovanja.

1

Strokovnih vsebinah Soglašam, da mi na e-naslov mesečno posredujete strokovne vsebine Smart Comovega bloga oz. novinčnik.

1

Dogodkih Soglašam, da mi na e-naslov občasno posredujete informacije o Smart Comovih dogodkih oz. o dogodkih na katerih Smart Com sodeluje.

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: marketing@smart-com.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.