14. PIES

Posvet informatikov v energetiki


7. in 8. april 2022 | Hotel Slovenija, Portorož

 

 

Letošnji posvet informatikov v energetiki, 14. PIES prinaša aktualne trende v digitalizaciji energetike s poudarkom na upravljanju sprememb (ang. change management) in kibernetski varnosti.  Na voljo so sodobne metodologije in orodja, s katerimi bo v podjetjih lažje izvesti številne zahtevne projekte, ki jih narekuje zelena transformacija.Peter_Ceferin

 

Informatika oz. informacijske tehnologije v energetiki že omogočajo in podpirajo revolucionarne spremembe pri tem pa ne smemo pozabiti na kibernetsko zaščito, saj gre za segment, ki spada pod t. i. kritično infrastrukturo. In ki je v zadnjem času vse bolj na udaru napadalcev.

 

Peter Ceferin, tehnični direktor, bo zato v svojem predavanju “Obvladovanje kibernetskih groženj pogoj za varno digitalno prihodnost in zeleni preboj v energetiki” izpostavil uspešne prakse, trende in novosti ter tehnološke rešitve za večjo kibernetsko odpornost energetskih podjetij.

 

Program & prijava

Vabljeni, da se udeležite srečanja vodilnih informatikov na 14. PIES ter si izmenjate ideje, mnenja, izkušnje… Več o dogodku in prijavi najdete na konferenčni spletni strani.

 

Pridite aprila v Portorož, srečajmo se spet v živo!