Rikli Balance, Bled | 30. maj do 1. junij 2023

 

Peter Ceferin, CTO Smart ComKonferenca slovenskih elektroenergetikov je največje strokovno srečanje v slovenski elektroenergetiki. Konferenca združuje ključne strokovnjake in podjetja, ki oblikujejo slovensko energetiko ter kujejo pot v prihodnost.

 

Povežite se z ostalimi strokovnjaki, ki jih zanimajo podobne tematike ter prisluhnite strokovnim referatom, v katerih bodo slovenski in tuji energetski strokovnjaki z vami delili svoje strokovno znanje.

 

Med predavatelj bo tudi Peter Ceferin, tehnični direktor in strokovnjak za IKT v elektroenergetiki, ki bo predstavil referat z naslovom Šifriranje v IKT infrastrukturi elektroenergetskih sistemov. Prisluhnili mu boste lahko 2. konferenčni dan, v sredo od 11:30 do 13:00 v dvorani Arnold II, v sklopu CIGRE ŠK D2 IT in TK v elektroenergetiki.  Podrobneje bo predstavil vzroke, ki zahtevajo potrebo po šifriranju na eni strani ter možne tehnološke rešitve na drugi, saj kriptografska veda omogoča širok nabor rešitev šifrirnih mehanizmov.

 

Konferenca bo potekala na Bledu v kongresnem centru hotela Rikli Balance, od 30. maja do 1. junija 2023.

 

Vabljeni na Smart Com razstavni prostor in predavanje Petra Ceferina.

 

Več informacij o dogodku in prijavnico najdete na konferenčni spletni strani 16. konferenca CIGRE-CIREDhttps://www.cigre-cired.si/splosne-informacije/

 

Se vidimo na Bledu!