DRUPA 2016 – stičišče novih idej, tehnologij in priložnosti

Prva polovica Drupe 2016 je za nami. Vodilni sejem na področju tiska združuje strokovnjake s celega sveta, razkriva inovativne tehnologije ter spodbuja nove poslovne modele in rešitve.

Del tega svetovnega dogajanja je tudi podjetje SisTrade, ki se sejma udeležuje že četrtič zapored. Letos se predstavljajo z osveženo podobo in vsebinami, kot odgovor na nove izzive, ki jih prinašajo digitalne tehnologije.

drupa4drupa3

 

 

 

 

 

 

»Vsi lastniki in direktorji se zavedajo, da je prišel čas avtomatizacije, kontrole procesov in seveda optimizacije. Na mnogih razstavnih prostorih piše Industry 4.0 in IoT – če pa jih vprašaš, kaj to pomeni, pa nimajo pametnega odgovora. Sejem je ekstremno naporen in poln novih tehnologij in še več idej«, je svoje vtise strnil mag. Branko Mihorko, regionalni predstavnik za Adriatik regijo in prodajni direktor podjetja Smart Com. Dodaja še, da je v regiji in širše veliko možnosti za nudenje pomoči podjetjem v obliki 'one-stop-shop' koncepta.

drupa1drupa2

 

 

 

 

 

 

Obiščite jih na razstavnem prostoru F21 v hali 7A, kjer se lahko srečate z njihovimi strokovnjaki ter se seznanite z novimi karakteristikami Sistrade® 2016 programske opreme. 7. junija pa se jim pridružite na zadnji virtualni predstavitvi – prijavite se na office.ljubljana@sistrade.com.

Anamarija Ličen Partnerstva
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]