Pridružite se nam na Feel the Future sejmu v Celju

Od 19. – 21. oktobra bo v Celju zaživel prvi sejem digitalnih inovativnih rešitev Feel the Future. Na sejmu bo moč videti in spoznati nekatere najbolj napredne rešitve, ki upravljajo krmilo svetovnega napredka. V dvorani L na razstavnem prostoru številka 19 bo svojo vizijo prihodnosti predstavil tudi Smart Com.

Sejem bo imel tako razstavni, kot konferenčni del. Razstavni del bo pokrival velik spekter področij, fokus konferenčnega dela pa bo slonel na štirih večjih stebrih digitalizacije; pametnih mestih in skupnostih, krožnem gospodarstvu, razvoju zdravstvenih storitev ter mobilnosti.


PREDAVANJE V STROKOVNEM PROGRAMU

V sklopu prvega stebra ‘Pametna mesta in pametne skupnosti’ bo v četrtek, 19.10. dr. Arso Savanović, vodja raziskav v Smart Comu v predavanju ‘Odjemalec postaja aktivni udeleženec na trgu električne energije’ govoril o sodobnih informacijsko komunikacijskih tehnologijah, ki se pospešeno vgrajujejo v elektroenergetski sistem. To končnemu odjemalcu omogoča, da se iz pasivnega uporabnika energije prelevi v aktivnega igralca na trgu električne energije in si s tem zagotovi pozitivne finančne učinke.

Vabljeni k poslušanju ob 15:50 v predavalnico v dvorano L!

SPOZNAJTE NOVE, VRHUNSKE TEHNOLOGIJE

Predstavili bomo inovativno rešitev, ki smo jo zasnovali skupaj s podjetjem Siemens in njihovo rešitvijo RUGGEDCOM VPE1400, v katero je Smart Com vključil lastno rešitev SmartNIM. Integrirana rešitev SmartNIM v napravi Siemens/Ruggedcom RX 1400 ta hip predstavlja enega prvih sistemov na trgu v svetu, ki z mehanizmi virtualizacije omogoča realizacijo poljubnih funkcionalnosti v namensko grajene naprave za elektroenergetska TK omrežja.

Poudarek bo še na:

  • kibernetski varnosti (prikaz varnega izbrisa podatkov na mobilnih napravah, prenosnih diskih, USB ključih),
  • pametnih omrežij in sodelovanje v razvojnem projektu Flex4Grid,
  • IoT platforma CareSignal za izboljšanje kakovosti življenja (razbremeni svojce ob skrbi za bližnje).

BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA VSE, KI NAS ŽELITE OBISKATI

Obiščite naš razstavni prostor številka 19, v dvorani L. Pišite na anamarija.licen@smart-com.si in poslali vam bomo unikatno kodo, s katero boste pridobili brezplačno vstopnico za Feel the Future sejem.

Bodite del prihodnosti že danes! Pridružite se nam na 1. sejmu inovativnih digitalnih rešitev.

 

[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]