Želite postati uspešen vodja, ki navdihuje?

Izdali smo slovenski prevod svetovne uspešnice ‘Start With Why’ avtorja Simona Sineka. Pobudnik slovenske izdaje je Filip Remškar, vizionar, ki navdihuje sodelavce, spodbuja sodelovanje, pozitivne spremembe ter poudarja predanost znanju.

Simon Sinek je motivator, optimistični spodbujevalec dobrih praks, teoretik in praktik uspešnega managementa, eden najbolj gledanih predavateljev na prestižnih TED konferencah in prominentni gost različnih konferenc in oddaj. V ključnem trenutku svojega življenja je spoznal, da je v poslu, pa tudi v osebnem življenju, najpomembnejše, da imamo na področjih, ki nas zanimajo, vedno pred očimi presežni cilj našega početja – naš ‘zakaj’. To nam omogoča, da ostajamo zvesti sami sebi, svojemu poslanstvu in s svojimi izdelki in storitvami strankam omogočamo ‘nekaj več’.

Slovensko izdajo knjige so podprli uspešni slovenski podjetniki, ki delujejo po konceptu ¨zlatega kroga¨ – Tanja Skaza, direktorica Plastika Skaza d.o.o., Rajko Novak, direktor Oracle Slovenija, Gorazd Lampič, mladi manager leta 2016, ELAPHE pogonske tehnologije d.o.o. ter Maja Golob, podjetnica, avtorica knjižne uspešnice ‘Ne čakaj na vikend’. S pomočjo knjige in Sinekove filozofije so uresničili svoje poslanstvo ter združili svoje kompetence in strasti s svojimi vrednotami. In kar je najpomembnejše, nastavili so skupni jezik, ki ga danes govorijo vsi zaposleni.

Ne glede na to, kje delujejo, imajo na svojem področju nesorazmerno velik vpliv. Imajo najbolj zveste stranke in najbolj zveste zaposlene. Torej tisti, ki vodijo, so ustvarjalnejši in kar je najpomembnejše te lastnosti vzdržujejo na dolgi rok. Mnogi od njih korenito spremenijo področja, na katerih delujejo. Nekateri pa celo spremenijo svet.

Ampak kot poudarja Sinek, je začeti z ZAKAJ šele prvi korak. Za delovanje t. i. ‘zlatega kroga’ (ZAKAJ, KAKO, KAJ), moramo ‘garati’, da umestimo vse delčke v pravilno zaporedje in ravnovesje. Zato navdihnite sebe, svoje sodelavce in jim povrnite občutek, da delajo stvari, ki jih navdihujejo.

Sinekove misli, zbrane v knjigi ‘Začni z zakaj’, vam bodo vodilo na poti do uspešnega vodenja in zagotovitve trajnostnega uspeha, tako na poslovnem kot osebnem področju.


>> Zagotovite si svoj izvod. Poiščite navdih, delite ga.
In počnite stvari, ki vas navdihujejo.

Začni z zakaj

Anamarija Ličen Novice, Produkti
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]