Srečajmo se na Informativi

Vsi, ki vas veseli programiranje, kibernetska varnost in omrežne tehnologije vas v petek, 26. in soboto, 27. januarja vabimo na vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev – Informativa 2018 na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani.

Obiščite nas na Aveniji zaposlovanja (hala 2), od 9. do 18. ure, kjer vam bomo predstavili karierne priložnosti za sooblikovanje sodobnih tehnoloških rešitev pod mentorstvom Smart Comovih tehnologov.

Pogovorili se boste lahko z razvijalci IKT storitev, ki vam bodo predstavili potek reševanja sodobnih IKT izzivov, način in potek inovativnega  dela v razvojnih ekipah. Kolegici iz kadrovske službe pa vam bosta predstavili možnosti sodelovanja: opravljanje prakse, štipendiranja in kasnejše karierne poti v podjetju Smart Com.

Preizkusili boste lahko tudi znanje s področja IKT, saj smo vam pripravili različne izzive. Izmed pravilno rešenih izzivov bomo izžrebali tri srečneže, ki jih bomo nagradili s praktičnimi nagradami:

Prva nagrada: Digitalna denarnica TREZOR za varno shranjevanje podatkov oz. kripto valut
Druga in tretja nagrada: Knjižna uspešnica »Začni z Zakaj« avtorja Simona Sineka

Nagrajence bomo razglasili v soboto, 27. januarja ob 16. uri na našem razstavnem prostoru na Aveniji zaposlovanja.

Poskrbeli bomo, da boste dobili vpogled v zanimivo in raznoliko delo IKT strokovnjakov pri razvoju tehnoloških rešitev s področja sodobnih omrežij in kibernetske varnosti!

Anamarija Ličen Novice
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]