5 razlogov ZAKAJ ne smete zamuditi 20. Tehnološke konference Smart Com

Želite spoznati IKT rešitve prihodnosti? 18. aprila 2018 jih bodo na 20. Tehnološki konferenci predstavili Smart Comovi strokovnjaki s področja kibernetske varnosti in omrežnih tehnologij ter vabljeni tuji predavatelji. Še vedno razmišljate o udeležbi? Za lažjo odločitev vam predstavljamo 5 razlogov ZA.

#1 ZAKAJ – TEMATIKE

Ker bomo v 20 predstavitvah v treh programskih sklopih ter demo prikazih razkrili koncepte in rešitve, ki bodo zaznamovale našo prihodnost. Predstavniki slovenskih podjetij bodo z vami delili izkušnje, kako so rešili sodobne IKT izzive:
• Marko Demojzes, Banka Intesa Sanpaolo d.d. in
• Damjan Bobek, Elektro Celje d.d.

#2 ZAKAJ – TRENDI

Ker smo povabili tudi govorce globalnih IT podjetij, ki bodo razkrili trende in najnovejše tuje rešitve:
• Roxana Dascalu, Darktrace,
• Adrian Pinter, Siemens,
• Matteo Musella, Nokia,
• Stepan Svihla, Gigamon in
• Slawomir Karas, Juniper Networks

#3 ZAKAJ – NASVETI & TRIKI

Ker je konferenca stičišče vrhunskih IKT strokovnjakov, s katerimi se lahko na štiri oči pogovorite o specifičnih izzivih, ki se vam porajajo pri vsakodnevnem delu. Pristopite do njih in z veseljem vas bodo usmerili do prave rešitve.

#4 ZAKAJ – MREŽENJE

Ker je osebno druženje še vedno pomembnejše od digitalnih interakcij. Konferenca je odlična priložnost za mreženje, druženje s kolegi iz stroke (CIO, CTO, IT administratorjev…), spoznavanje novih potencialnih partnerjev ali strank. Izmenjajte dobre kot tudi slabe prakse, nasvete, poglede ali (samo) popijte kavo v dobri družbi.

#5 ZAKAJ – IZPOPOLNJEVANJE

Ker je to priložnost, da se učite od najboljših. Tehnološki razvoj je bliskovit, temu pa mora slediti tudi znanje. V enem dnevu vas bomo opremili s koristnimi informacijami, uporabnimi idejami ter naprednimi pristopi, ki vam bodo olajšalo delo in širili obzorja.
Razkrili smo že skoraj vse. Pripravljamo pa še nekaj presenečenj, ki pa naj ostanejo skrivnost do dogodka. Do takrat pa si na spletni strani konference glejte strokovni program.

SE VIDIMO, KAJNE?

Kotizacije ni. Obvezna je le predhodna prijava do zapolnitve prostih mest preko uradne spletne strani.

>

 

[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]