Smart Com na JobFairu 2018!

Smart Com bo sodeloval v sklopu hitrih zmenkov, ki jih bo JobFair 2018 gostil že peto zaporedno leto. Si želiš karierne poti v podjetju Smart Com? Obišči nas na hitrih zmenkih in se nam predstavi!

>

Te veseli programiranje? Te navdihujejo napredne omrežne tehnologije ter kibernetska varnost? Iščeš zanimive izzive in delovne izkušnje že v času študija? Si želiš pobliže spoznati delo v tehnološko naprednem timu Smart Coma? Potem nas v četrtek, 29.03.2018 od 9.30 do 12.00 obišči na Fakulteti za elektrotehniko, na zaposlitvenem sejmu JobFair 2018.

V sklopu Hitrih zmenkov, ki bodo potekali v predavalnicah P8, P10, Diplomski sobi in Kreativni učilnici FE, boš imel priložnost pogovora z Majčo Tanko in Ireno Burja iz kadrovskega oddelka ter Matjažem Katarinčičem, vodjo področja kibernetske varnosti. Predstavili ti bodo možnosti sodelovanja s Smart Com-om ter pojasnili, s kakšnimi IKT izzivi se boš v prihodnosti srečeval ter kaj se boš tekom dela naučil. Na voljo ti bodo tudi za vsa vprašanja, ki te zanimajo v zvezi s podjetjem Smart Com.

Potek hitrih zmenkov

Na voljo boš imel 6 minut, da nas navdušiš in dobiš priložnost za povabilo na pravi zaposlitveni razgovor na sedežu podjetja Smart Com. Kaj potrebuješ? Natisnjen življenjepis, vizitke ter obilo dobre volje in vedrega razpoloženja.

Ujemi karierno frekvenco in se nam pridruži na JobFair 2018! Prijave so obvezne, in sicer do torka, 27. marca ob 23:59, preko prijavnega obrazca organizatorja https://goo.gl/forms/QXYuQqJ0miMtEZnu1

Postani del inovativnega, tehnološko naprednega tima in skupaj z nami udejanjaj svoje vizije! Se že veselimo, da te spoznamo!

>

Anamarija Ličen Novice
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]