sok-2019

[DOGODEK] 24. seminar optične komunikacije – SOK 2019

V dobrih dveh desetletjih je SOK postal glavni dogodek za strokovno izpopolnjevanje in vpogled v aktualne razvojne smernice s področja optičnih komunikaciji. Na dogodku bomo predstavili tudi naš vpogled na programsko definirana omrežja (SDN).

 

Klaus Samardžić, Smart Comov strokovnjak za komunikacijska omrežja, bo 30. januarja 2019 s pričetkom ob 15:15 uri na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, predstavil vlogo programskega definiranja omrežij (SDN) in dinamične konfiguracije parametrov optoelektričnih elementov pri ponujanju komunikacijskih storitev v optičnih transportnih omrežjih (NaaS).

 

SOK 2019 bo potekal od 30. januarja do 1. februarja 2019 na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Poleg predavanj o aktualnih razvojnih področjih (varnost v optičnih komunikacijah, optični dostop, optični transport, standardi Etherneta in protokoli itd.) si boste lahko ogledali tudi plakatne predstavitve, ter zadnje dosežke merilne tehnologije. Prijavite se lahko do vključno do 20. januarja 2019.

Več o programu seminarja SOK 2019 >>

 

Želite več strokovnih vsebin s področja kibernetske varnosti?

Naročite naš mesečni e-novičnik.

Anamarija Ličen Novice
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]