JobFair 2019

Smart Com na JobFairu 2019

Naša kipa specialistov in strokovnjakov za omrežne tehnologije in kibernetsko varnost bo na kariernem sejmu JobFair 2019 predstavila projekte na katere vabimo mlade, da sodelujejo in si gradijo kariero v Smart Comu. Če so omrežne tehnologije in kibernetska varnost tvoja strast, nas obišči nas na hitrih zmenkih in se nam predstavi!

Te veseli programiranje? Te navdihujejo napredne omrežne tehnologije ter kibernetska varnost? Iščeš zanimive izzive in delovne izkušnje že v času študija? Si želiš pobliže spoznati delo v tehnološko naprednem timu Smart Coma? Potem nas v torek, 19. 03. 2019 obišči na Fakulteti za elektrotehniko ali v četrtek, 21. 03. 2019 na Fakulteti za računalništvo in informatikov v Ljubljani na zaposlitvenem sejmu JobFair 2019.

V sklopu Hitrih zmenkov, ki bodo potekali na Fakulteti za elektrotehniko, boš imel priložnost pogovora z Ireno Burja iz kadrovskega oddelka, dr. Andrejem Krpičem, direktorjem razvoja, Borisom Krajncem, strokovnjakom za kibernetsko varnost in etičnim hekerjem, Urošem Hrovatom, podatkovnim analitikom. Predstavili ti bodo možnosti sodelovanja s Smart Comom ter pojasnili, s kakšnimi IKT izzivi se boš v prihodnosti srečeval ter kaj se boš tekom dela naučil. Na voljo ti bodo tudi za vsa vprašanja, ki te zanimajo v zvezi s podjetjem Smart Com.

Potek hitrih zmenkov na JobFair 2019

Na voljo boš imel 6 minut, da nas navdušiš in dobiš priložnost za povabilo na pravi zaposlitveni razgovor na sedežu podjetja Smart Com. Kaj potrebuješ? Predhodno posreduj življenjepis na zaposlitev@smart-com.si oz. s seboj prinesi življenjepis ter obilo dobre volje in vedrega razpoloženja.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani JobFair 2019.

Postani del inovativnega, tehnološko naprednega tima in skupaj z nami udejanjaj svoje vizije! Se že veselimo, da te spoznamo!

 

Želite več strokovnih vsebin s področja kibernetske varnosti?

Naročite naš mesečni e-novičnik.

Anamarija Ličen Novice
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]