25. Tehnološka konferenca Smart Com ponovno navdihuje. Tradicionalna tehnološka konferenca prinaša poglobljen vpogled v nove tehnološke trende s področja omrežnih tehnologij in kibernetske varnosti, inovativne ideje in rešitve za poenostavitev kompleksnosti IT infrastrukture ter pogovor priznanih Smart Com in tujih govornikov, strokovnjakov in mnenjskih voditeljev.

 

25. Tehnološka konferenca Smart Com

 

Letošnji dogodek bo vseboval najboljše, kar konferenca premore:

  • tehnološko navdušujoča predavanja,
  • vabljene govorce,
  • ekskluzivno strokovno vsebino,
  • dobre prakse ter
  • izobilje mreženja in zabave

 

Pridružite se nam 12. in 13. oktobra 2023 v Kongresnem centru Term Zreče, kjer bomo četrtletje deljenja izkušenj in znanj združili pod sloganom Zanesljivo. Fleksibilno. Varno.

 

Premišljeno smo zasnovali tri vsebinske sklope, ki tudi tokrat prinašajo odgovore na aktualne izzive zagotavljanja kibernetske odpornosti v IT in ICS/OT okoljih ter v sodobnih poslovnih omrežjih.

 

Navdih.

 

 

Pridružite se nam na 2-dnevnem dogodku in spoznajte trende zagotavljanja varnosti poslovnih in procesnih okolij ter naslovite sodobne izzive, ki jih rešujemo z naprednimi omrežji.

 

Sprejemajte odgovorne in premišljene odločitve za ohranjanje konkurenčne prednosti ter za povečanje možnosti uspeha v spremenljivih in zahtevnih poslovnih razmerah.

 

Izkušnje.

Izkoristite bogastvo (spo)znanj, ki so jih pridobili drugi! Dobre prakse predstavljajo preizkušene pristope in rešitve. Te so dragocen vir za doseganje rezultatov ter za zanesljivi in samozavestno krmarjenje v zahtevnih situacijah.

 

Skupaj je bolje.

Ostanite povezani in v ospredju nenehno razvijajočega se tehnološkega okolja.

 

Konferenca združuje strokovnjake in mnenjske voditelj različnih področij z bogatimi izkušnjami.

 

Vključite se v izmenjavo mnenj in nadgradite svoje razumevanje ter razširite obzorja.

 

Dogodek je brezplačen in namenjen izključno vabljenim gostom.