Smart Com - ustvarjamo IKT rešitve

V Smart Comu skupaj z vami poiščemo odgovore na sodobne izzive IKT-okolja. Več kot 28 letne izkušnje, uspešno zaključeni projekti ter zadovoljne in zveste stranke so temelji naše obljube o strokovnosti in kakovosti, ki jo vedno znova izpolnimo.

Industrijska okolja postajajo vse bolj ranljiva

Sodobni trendi avtomatizacije, povezovanje različnih informacijskih sistemov, uvajanje storitev v oblaku ter porast varnostnih tveganj odpirajo ključna vprašanja glede varnosti.

Kako zagotoviti nemoteno delovanje kritične infrastrukture in procesov?

Rešujemo najkompleksnejše IKT izzive ciljnih sektorjev

GDPR: Varovanje osebnih podatkov

Ste skladni s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR)?

Če ne, niste edini.

Kako zagotoviti skladnost z razširjeno pravno ureditvijo?

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

silver_partner_trend_microExtreme_logojunipernokia-paralex

Ciena_Logo   RAD_s (1)  envivio_logo_cmyk_s (1)6Ruckus_wireless_s (1)HPlogo_sf5

rapid7_logo_150BC_rgb_blk_H_smlimperva

Skupina Smart Com

Skozi leta je podjetje Smart Com ustanovilo več spin-off podjetij, ki neodvisno, a v skladu z vizijo o razvoju skupine Smart Com opravljajo svojo dejavnost. Vsem družbam je skupno, da ustvarjajo visoko dodano vrednost, stalno vlagajo v razvoj in izobraževanje zaposlenih in spodbujajo dialog s strankami in drugimi deležniki. Slednji je temelj obojestranskega zadovoljstva in dolgoročnega zaupanja.

Podjetja v skupini:

            dsc-lpgo Beenius  Logo (1)

Najbolj aktualna poslovna področja

Naši IT strokovnjaki rešijo še tako zahteven problem

Pri delu imamo celosten pristop. Najprej analiziramo obstoječe sisteme, najdemo prostor za izboljšavo in nato sprojektiramo optimalen sistem ali nadgradnjo z mislijo na dolgoročno kakovost.


 

Iz Smart Com bloga

Preberi več
Skrita WordPress ranljivost "Path Traversal"

Skrita WordPress ranljivost "Path Traversal"

Spletne strani narejene v WordPressu so zadnjih 6 let (v večini izdanih verzij) skrivale ranljivost, ki napadalcu potencialno omogoča popoln nadzor nad strežnikom, kjer je spletna stran nameščena. WordPress ranljivost, ki sliši na ime "Path Traversal" je bila sicer onemogočena z drugo varnostno obliko v različicah 4.9.9 in 5.0.1. Ne glede na to pa je še vedno prisotna, kar pomeni, da le ta NI odpravljena in tako predstavlja visoko varnostno tveganje. Spletno mesto WordPress z nameščenim vtičnikom lahko še vedno omogoči hekerjem uspešen napad preko zlorabe omenjene ranljivosti.
Ali postajamo imuni na razkrite razsežnosti varnostnih incidentov?

Ali postajamo imuni na razkrite razsežnosti varnostnih incidentov?

»773 milijonov razkritih e-mail naslovov, 21 milijonov razkritih unikatnih gesel uporabnikov…«. Podobna opozorila o vdorih so vsakodnevna stalnica. In zgodilo se je… NIČ! Ena izmed pomembnih aktivnosti zlonamernežev v Internet omrežju je vdiranje v različne spletne portale, da bi na njih pridobili čim več podatkov njihovih uporabnikov. Centralizacija ukradenih uporabniških računov se dogaja in zaradi nje bi morali opozorila o "rednih" krajah uporabniških računov z različnih portalov jemati bistveno bolj resno.
[VIDEO] Vloga SDN in dinamičnih konfiguracij parametrov optoelektričnih elementov pri ponujanju komunikacijskih storitev v optičnih transportnih omrežjih (NaaS)

[VIDEO] Vloga SDN in dinamičnih konfiguracij parametrov optoelektričnih elementov pri ponujanju komunikacijskih storitev v optičnih transportnih omrežjih (NaaS)

Klaus Samardžić, strokovnjak za omrežne tehnologije, je na 24. seminarju optičnih komunikacij – SOK 2019, pojasnil, da je treba postaviti hrbtenična omrežja velike pretočne zmogljivosti z možnostjo dinamičnega prilagajanja zahtevam prometa.
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]