V Ljubljani se bo 21. in 22. septembra 2020 odvijala že 11. mednarodna konferenca “Dnevi korporativne varnosti”, ki predstavlja tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju.

 

V okviru konference bo potekala tudi podelitev pomembne slovenske nagrade z nazivom “Slovenian Grand Security Award” za leto 2019.

 

O konferenci Dnevi korporativne varnosti 2020

Poseben poudarek konference je na korporativnih in informacijskih tveganjih. Cilj konference je predstaviti najnovejša spoznanja in raziskovalne ugotovitve, primere dobre prakse ter primere uspešnih prenosov znanj v prakso, omogočiti neposreden stik med  teoretiki in praktiki ter pospešiti razgrinjanje in reševanje aktualnih problemov s področja korporativne varnosti.

 

 

Letošnja konferenca s Smart Com strokovnjakom

Peter Ceferin, CTO Smart Com

 

Ker je letošnja konferenca usmerjena predvsem v informacijsko in kibernetsko varnost, bo Peter Ceferin, tehnični direktor Smart Com v ponedeljek 21. septembra 2020 predstavil koncept in prednosti uporabe umetne inteligence za obvladovanje groženj v industrijskih okoljih (OT). Konvergenca OT okolja z IT okoljem je običajno posledica vse večjega prepletanja aplikacij. Zato se moramo pri zlivanju OT sistemov z IT osredotočiti tako na omrežne tehnologije, kot varnostne meganizme.

 

Komu je konferenca namenjena?

Predstavnikom gospodarstva, javne uprave in vsem strokovnjakom, ki se v svojih delovnih okoljih ukvarjajo s procesi in problemi zagotavljanja varnosti v najširšem pomenu besede.

 

Več o konferenci Dnevi korporativne varnosti >>

 

22. Tehnološka konferenca Smart Com

Petra Ceferina lahko poslušate tudi na letošnji že 22. Tehnološki konferenci Smart Com, ki bo letos v virtualni izvedbi 24. – 26. novembra 2020. Peter bo s predavanjem “Zlivanje IT in OT omrežij” odprl linijo Poslovno kritični sistemi ICS.

Oglejte si celoten program konference in se prijavite na online dogodek, saj se boste letos imeli priložnost udeležiti različnih predavanj v različnih linijah.

Kotizacije ni >>