Infosek 2020 – največji informacijsko-varnostni dogodek v Sloveniji, ki je potekal 30.9. – 2.10.2020 v Novi Gorici, je gostil tudi Smart Com strokovnjaka.

 

Ste zamudili Infosek 2020 v Novi Gorici?

Ker smo bili tudi tokrat del tega največjega dogodka, z vami delimo vsebino našega predavanja Proaktivna zaščita uporabnikov v pisarni in pri delu od doma od doma na primeru dobre prakse Splošne bolnišnice Celje, ki ga je izvedel Damjan Rajh, vodilni inženir za varnostne rešitve. Damjan se je v svojem predavanju osredotočil na izzive, s katerimi so se in se še vedno soočajo organizacije pri vzpostavitvi varnosti v pisarni (proti internetu oz. lokalnem omrežju) in zagotovitvi skladnosti ter zaščiti uporabnikov delu od doma.

 

Rešitev je predstavil tudi na primeru dobre prakse Splošne bolnišnice Celje, kjer so poskrbeli za zaščito informacijskega sistema v pisarni in zaščito za vzpostavitev varnega dostopa z različnimi nivoji dostopa in 2FA.

 

 

Oglejte si naš Youtube kanal, kjer najdete ogromno strokovnih vsebin s področja informacijske varnosti in omrežnih tehnologij.