Organizator največjega informacijsko-varnostnega dogodka v Sloveniji nam je letos ponudil vpogled v tematike, ki bodo podrobneje predstavljene na konferenci INFOSEK 2020. Konferenca bo letos potekala od 30.9. – 2.10.2020 v Novi Gorici.

 

Ker bomo tudi letos del tega največjega dogodka, za pokušino z vami delimo delček vsebine našega predavanja Proaktivna zaščita uporabnikov v pisarni in pri delu od doma od doma na primeru dobre prakse Splošne bolnišnice Celje, ki ga bo izvedel Damjan Rajh, vodilni inženir za varnostne rešitve. Predstavitev je bila del spletnega dogodka Infosek 2020 – Preview, ki je potekal 16. 07. 2020.

 

 

Se vidimo na Infosek 2020 v Novi Gorici

Damjan se bo v svojem predavanju osredotočil na izzive, s katerimi so se in se še vedno soočajo organizacije pri vzpostavitvi varnosti v pisarni (proti internetu oz. lokalnem omrežju) in zagotovitvi skladnosti ter zaščiti uporabnikov delu od doma.

 

Rešitev bo predstavil tudi na primeru dobre prakse Splošne bolnišnice Celje, kjer so poskrbeli za zaščito informacijskega sistema v pisarni in zaščito za vzpostavitev varnega dostopa z različnimi nivoji dostopa in 2FA.

 

Pridružite se mu na osrednjem dnevu, v četrtek, 1. 10. 2020.

 

Več o konferenci si lahko preberete na konferenčni spletni strani, kjer je mogoča tudi prijava.