Letošnja izvedba konference Infosek 2022 je posebna, saj praznuje že 20. izvedbo osrednjega dogodka za informacijsko varnost.

 

Že 20 let zapored, lahko na konferenci Infosek srečate vodilne svetovne IT strokovnjake in strokovnjake za informacijsko varnost. Tudi letos boste imeli edinstveno priložnost, da jih spoznate in se udeležite njihovih predavanj ter spoznate najnovejše izzive in rešitve na področju informacijske varnosti. Pridobite nova znanja, ideje in izkušnje, ki jih lahko s pridom uporabite v svojem poslu.

 

Infosek 2022 s Smart Com strokovnjakom

Smart Com strokovnjak za kibernetsko varnost v operativnem okoljuNa letošnjem Infosek 2022 se bo predavateljem pridružil tudi Matevž Kuhelj, Smart Com strokovnjak za kibernetsko varnost. Prisluhnete mu lahko 8. septembra 2022 v drugi sekciji predavanj ob 11:30 – 12:00.

 

Matevž je del Smart Com varnostne ekipe, specializiral pa se je za načrtovanje in vpeljavo varnostnih rešitev na različnih nivojih poslovnih (IT) in industrijskih oz. procesnih (OT) sistemov. Osredotoča se predvsem na varnostne rešitve in upravljane varnostne storitve za zagotavljanje neprekinjenega delovanja v poslovnih, industrijskih okoljih in okoljih kritične infrastrukture.

 

Kibernetska varnost IoT naprav: Zdaj bolj kot kdajkoli prej

Smart Com strokovnjak za kibernetsko varnost bo drugi dan konference predstavil, zakaj je v današnjem času treba pravilno pristopiti in zagotoviti kibernetsko varnost IoT naprav v omrežju. Poudaril bo, zakaj pri IoT in drugih procesnih napravah uporabljamo drugačne varnostne mehanizme za zaščito kot pri IT sredstvih.

 

Prikazal bo pomanjkljivosti pri uporabi t.i. tradicionalnih varnostnih sistemov in prednosti uporabe ADS sistemov za zagotavljanje visokega nivoja varnosti v omrežju. Nazadnje se bo osredotočil tudi na pomen človeškega dejavnika, ki je poleg vpeljanih varnostnih mehanizmov ključen za uspešno zaznavanje in odziv na varnostne pomanjkljivosti.

 

Oglejte si Infosek online 2022 in pridobite vpogled v poglobljeno predavanje našega strokovnjaka za kibernetsko varnost.

 

 

Pridružite se nam na Infosek 2022

Prijavite se lahko na spletni strani organizatorja.