Informacijska varnost: “Zaupanje v človeka in tehnologijo” 2020

informacijska varnost

Konferenca Informacijska varnost: “Zaupanje v človeka in tehnologijo” 2020 vzpostavlja dialog med uporabniki, raziskovalci, državnimi organi in gospodarstvom o problematiki in rešitvah informacijske varnosti.

 

Združevanje raziskovalne in gospodarske sfere je eden glavnih ciljev konference. Skozi zgodovino te konference se je pokazalo, da je tovrsten način edinstvena priložnost, kjer lahko raziskovalne rezultate kritično ovrednotimo skozi pogled realnega sektorja, kjer ni prostora za kritične napake. Kot vedno pa je glavna tema in nit dogodka kibernetska varnost in z njo povezane teme.

 

Kot vedno pa je glavna tema in nit dogodka kibernetska varnost in z njo povezane teme.

 

Dogodek bo potekal 5. novembra 2020 v ONLINE obliki.

 

Smart Com v predavanju o varnosti z umetno inteligenco

Na konferenci bo strokovne poglede v predavanju z naslovom Ali uporaba umetne inteligence prinaša 100 % varnost? podal tudi Janez Peršin, certificiran etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost.

 

V predavanju, ki bo potekal v drugi sekciji predavanj, boste izvedeli vse, kar morate vedeti o varnostnih rešitvah, ki delujejo po principu umetne inteligence, in zakaj je umetna inteligenca na področju varnosti koristna.

 

Oglejte si program konference Informacijska varnost >>

 

Konferenca Informacijska varnost

Udeležba na konferenci je za poslušalce brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava na strani konference.