konferenca infosekMed 27. in 29. 11. 2019 bo v Novi Gorici, v konferenčnem centru Hotela Perle, potekala že sedemnajsta konferenca INFOSEK, ki je v teh letih postala največji dogodek na področju informacijske varnosti v Sloveniji.

 

Udeležencem ponuja številne možnosti, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost, tako v slovenskem, kot tudi širše, v evropskem prostoru.

 

Naslednja generacija rešitev za kibernetsko obrambo

Med ugledanimi domačimi in tujimi predavatelji bo tudi naš strokovnjak za sisteme varnosti v IT in OT okoljih Žiga Špiček. V predavanju NGINCIDENT – Kako hitreje zaznati in obravnavati incidente v IT in OT okolju bo prestavil napredne sisteme za zaznavanje (odkrivanje) groženj in anomalij tako v IT kot OT (procesnih) okoljih, ki so nam v veliko pomoč pri zagotavljanju zaščite pred sodobnimi, vedno bolj sofisticiranimi napadi, lahko jih lahko poimenujemo napadi nove generacije oz. NGINCIDENTi.

 

»Podjetja in organizacije povečujejo povezljivost sistemov in digitalizirajo procese z namenom boljše učinkovitosti in konkurenčnosti. Na žalost pa to prinaša večjo izpostavljenost varnostnim incidentom, ki še nikoli niso bili tako sofisticirani in agresivni. Zato potrebujemo nove varnostne pristope, s katerimi ustrezno poskrbimo za kibernetsko obrambo«, pojasnjuje Žiga Špiček.

 

Vabljeni v četrtek, 28. 11. ob 11:30 (Sekcija 2), da skupaj spregovorimo o najnovejših rešitvah pri varovanju tako IT kot OT okolja, ki z vgrajenimi mehanizmi umetne inteligence in strojnega učenja, omogočajo zaznavo in obravnavo varnostnih incidentov preden ti ohromijo vaše poslovanje.

 

Dodajte dogodek v svoj koledar

datum

 

Več podrobnosti o konferenci najdete na povezavi https://infosek.net/.

 

Veselimo se vnovičnega srečanja.