konferenca zlati kamen

11. februarja 2020 je v Ljubljani (v Kristalni palači, BTC) potekala 9. konferenca Zlati kamen, ki je v slovenski javnosti najbolj odmevno strokovno srečanje na področju lokalne samouprave.

 

Pod sloganom »Občine, pripravljene na prihodnost« si poglede o razvojnih možnostih ter dobrih praksah izmenjujejo najvišji predstavniki lokalnih skupnosti, predstavniki gospodarstva kot tudi vladni predstavniki.

 

Zlati kamen s Smart Com strokovnjakom

Na konferenci je bil med govorci tudi naš certificiran etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost Boris Krajnc.

 

V predavanju z naslovom »KAKO OKREPITI KIBERNETSKO VARNOST VAŠE OBČINE, DA NE BO TARČA HEKERJEV?« je na primerih iz prakse predstavil kibernetske napade in posledice, ki so jih napadi povzročili. Pri tem je izpostavil ukrepe in mehanizme, ki jih moramo sprejeti za zmanjšanje varnostnih ranljivosti in za povečanje kibernetske varnosti.

 

Komu je konferenca namenjena?

Vsem, ki vodite in upravljate občine in delujete v javni upravi, javnih podjetjih, zasebnih podjetjih, ki sodelujejo in spremljajo razvoj občin.

 

Ste zamudili konferenco Zlati kamen?

Nič hudega! Vabljeni, da si ogledate posnetek predavanja Kako okrepiti kibernetsko varnost vaše občine, da ne postane tarča hekerjev?, kjer Boris Krajnc, etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost, na primerih iz prakse predstavil kibernetske napade in posledice, ki so jih napadi povzročili. 

 

Če se vam poraja jo vprašanja, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo.