konferenca zlati kamen

11. februarja 2020 bo v Ljubljani (v Kristalni palači, BTC) potekala že 9. konferenca Zlati kamen, ki je v slovenski javnosti najbolj odmevno strokovno srečanje na področju lokalne samouprave.

 

Pod sloganom »Občine, pripravljene na prihodnost« si poglede o razvojnih možnostih ter dobrih praksah izmenjujejo najvišji predstavniki lokalnih skupnosti, predstavniki gospodarstva kot tudi vladni predstavniki.

 

Zlati kamen s Smart Com strokovnjakom

Na konferenci bo med govorci tudi naš certificiran etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost Boris Krajnc.

 

V torek, 11. februarja 2020, ob 12:30 uri bo v predavanju z naslovom »KAKO OKREPITI KIBERNETSKO VARNOST VAŠE OBČINE, DA NE BO TARČA HEKERJEV?« na primerih iz prakse predstavil kibernetske napade in posledice, ki so jih napadi povzročili. Pri tem bo izpostavil ukrepe in mehanizme, ki jih moramo sprejeti za zmanjšanje varnostnih ranljivosti in za povečanje kibernetske varnosti.

 

Komu je konferenca namenjena?

Vsem, ki vodite in upravljate občine in delujete v javni upravi, javnih podjetjih, zasebnih podjetjih, ki sodelujejo in spremljajo razvoj občin.

 

Rezervirajte si svoje mesto na konferenci Zlati kamen >>

 

Našega varnostnega strokovnjaka Borisa Krajnca najdete tudi na razstavnem prostoru Smart Com in se z njim posvetujte glede varnostnih izzivov v vaši občini. Želite preveriti, ali vaši zaposleni poznajo osnovna varnostna pravila pri ravnanju z e-pošto? Ali mogoče vpeljati ali nadgraditi brezžično omrežje na učinkovit in varen način? Na vse to imamo odgovore.

 

Ste zamudili konferenco Zlati kamen?

Nič hudega! Vabljeni, da si ogledate posnetek predavanja Kako okrepiti kibernetsko varnost vaše občine, da ne postane tarča hekerjev?, kjer Boris Krajnc, etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost, na primerih iz prakse predstavil kibernetske napade in posledice, ki so jih napadi povzročili. 

 

Če se vam poraja jo vprašanja, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo.