VODILNI GRADITELJ TELEKOMUNIKACIJSKIH IN INFORMACIJSKIH REŠITEV ŽE 26 LET

Podjetje Smart Com je aprila 1990 ustanovil Filip Remškar, z vizijo postati vodilni graditelj telekomunikacijske in informacijske infrastrukture. Skupaj s potrebami trga in svetovnim razvojem na tem področju, je s sodelavci gradil znanje, nudil kupcem najboljše tehnične rešitve in storitve. To so bile usmeritve, ki so jim skozi vsa leta sledili in so omogočile, da so bili lahko prvi pri uvajanju novih tehnologij in rešitev. Smart Com je s sodelavci gradil na vrednotah sodelovanja, pozitivnega odnosa do sprememb in predanosti znanju.

Dobro sodelovanje s poslovnimi partnerji v medsebojnem zaupanju, je osnova za skupno spoprijemanje z izzivi in priložnostmi, ki jih prinašata evropski in svetovni trg na poti v prihodnost. Znanje, ki so ga v vseh letih gradili v Smart Comu, daje možnosti povezovanja in nastopa na novih trgih z lastnimi proizvodi in storitvami. S timskim delom, motiviranimi sodelavci, razumevanjem in sodelovanjem družine ter optimističnim pogledom v nadaljnji razvoj, so dani pogoji za nadaljnjo rast in razvoj podjetja.

Danes podjetje upravljajo žena Zdenka in sinova, Jure in Filip Remškar, ki sta vključena tudi v vodenje. Zgodba uspešnega družinskega podjetja se nadaljuje in piše nova poglavja o izzivih digitalne transformacije sodobnih podjetij in prehodu na mobilno poslovanje. 28 let tradicije, znanj in izkušenj pa pomaga ohranjati zadovoljstvo strank podjetja, med katerimi so najuglednejša slovenska proizvodna in storitvena podjetja ter institucije.

Jure, Zdenka in Filip Remškar

 


 

 


 

Strateška zaveza podjetja

Podjetje Smart Com je zavezano k poslovni odličnosti, strokovnosti, stalnemu učenju in pozitivnemu vplivu na okolje v katerem delujejo. Iz dneva v dan se skupaj trudimo ustvariti boljšo prihodnost, tako z razvojem tehnoloških rešitev, kot tudi z razvojem zaposlenih in vplivom na širše družbeno in naravno okolje.

[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]