Jedrni IP/MPLS in Metro Ethernet sistemi

Omrežje prilagojeno novim generacijam storitev

Ponudniki internetnih in Metro Ethernetnih omrežij se nahajajo v konkurenčnem okolju, kjer je pomembno zagotavljanje kakovostnih storitev, ki so uporabnikom vedno na voljo. Storitve v teh omrežjih se relativno hitro spreminjajo (življenjska doba je ocenjena na 5 let) in tem spremembam mora slediti tudi ponudnikovo omrežje.

Ethernet tehnologija je v sodobnih omrežjih podlaga za omrežja IP/MPLS, kjer se visoka zanesljivost delovanja in širok nabor funkcionalnostizagotavlja s tehnologijo IP/MPLS. Ethernet omrežja omogočajo širokopasovni dostop končnih uporabnikov do hrbteničnega omrežja in komunikacijo v hrbteničnem omrežju preko optičnih vlaken s pomočjo Ethernet tehnologije.

Hrbtenično omrežje, ki je centralni del omrežja, omogoča povezovanje uporabnikov do podatkovnih centrov, interneta, zagotavlja transportno omrežje za mobilna omrežja in medsebojno povezovanje omrežij ponudnikov internetnih storitev.

Najpomembnejše lastnosti hrbteničnega omrežja so:

  • zagotavljanje velikih pasovnih širin,
  • nizke zakasnitve pri prenosu podatkov ob veliki razpoložljivosti omrežja,
  • enostavnost upravljanja ter
  • funkcija več storitvenega omrežja s pomočjo virtualizacije storitev.

V Smart Comu vam na podlagi dolgoletnih izkušenj lahko ponudimo kakovostno in celovito pomoč pri načrtovanju, postavitvi, upravljanju in vzdrževanju omrežij. Grajena so tako, da za vse vrste novih storitev zagotavljajo ustrezno kakovost, zanesljivost in razpoložljivost.

[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]