Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Optični transportni sistemi

Ste že na glavni prometnici?

Učinkovito komunikacijsko omrežje je odraz prilagojenosti storitvam, ki se čez omrežje prenašajo. Pojav novih storitev z zahtevami po višji kakovosti in kapaciteti prenosa zahteva vedno nove pristope pri snovanju omrežja.

Z valom virtualizacije se spreminja celotna struktura strežnikov in uporabnikov v omrežju. Vodilna podjetja in novi pobudniki pospešeno delajo na novih programskih rešitvah, ki bodo omogočila virtualizacijo osebnega računalnika. Storitev »v oblaku« je nova paradigma ponujanja podatkovnih storitev.

Pri takšnem interaktivnem delu v omrežju ključni parametri omrežja postanejo zakasnitve signala v omrežju, tresenje signala (»jitter«) ter sinhronizacija prenosa med napravami v omrežju.

Pravilen pristop pri graditvi transportnih komunikacijskih omrežij, ki zagotavlja dolgoročne rešitve je še posebej pomemben v okoljih, ki zahtevajozanesljiv in hiter prenos signalov, z zagotovljeno kakovostjo prenosa:

  • povezovanje podatkovnih centrov,
  • omrežja elektrogospodarstva za podporo tehnološkim procesom,
  • mobilna omrežja nove generacije s konvergenčnimi storitvami ter
  • ponujanje kakovostnih podatkovnih povezav za poslovne sisteme s stani operaterja omrežja.

V podjetju razpolagamo z izkušnjami in znanjem, ki nam omogoča, da skupaj z vami snujemo nova transportna omrežja, ki zagotavljajo dolgoročno kakovost in kapaciteto konvergentnih komunikacijskih storitev. Pri svojih rešitvah uporabljamo sodobne tehnologije, v skladu s smernicami uveljavljenih mednarodnih organizacij (OTN-Optical Transport Network, Carrier Ethernet).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]