Strokovnjaki našega tehnološkega partnerja Sophos vas bodo v seriji webinarjev popeljali na pot v temačni svet hekanja, na kateri boste ugotovili, kako dobro ste opremljeni za boj proti kibernetskim napadom! Na treh ekskluzivnih webinarjih, ki bodo potekali v angleškem jeziku, boste pridobili potrebno znanje in orodja za zaščito vaših občutljivih podatkov in naprav.

 

1. webinar: Live Hacking: Behind the Scenes – The Dark World of Hackers

Na webinarju bo strokovnjak za penetracijsko testiranje iz NSIDE  v živo prikazal, kako napadalci v podjetje pretihotapijo zlonamerno programsko opremo in se neopaženo razgledujejo naokrog, preden napadejo. Spoznali boste, s katerimi orodji se lahko zaščitite, zakaj ima pri tem umetna inteligenca ključno vlogo in kaj je potrebno storiti v smislu GDPR.

 

Ponedeljek, 27. april 2020 | od 10:00 do 11:30 (CEST)

>>>  PRIJAVA  <<<

 

2. webinar: Technical Deep Dive into Stopping Hacker Attacks – Intercept X Advanced with EDR

V drugem, tehnično obarvanem webinarju, boste spoznali, kako Sophos Intercept X z naprednimi tehnologijami, kot so globoko učenje, zaščita pred zlonamerno programsko opremo, detekcija zlonamerne programske kode ter detekcija in analiza obnašanja, odkriva in blokira hekerske napade. In kako jih zatem analizira z grafično metodo za analizo temeljnih vzrokov problema.

 

Sreda, 29. april 2020 | od 10:00 do 11:30 (CEST)

>>>  PRIJAVA  <<<

 

3. An Intelligent EDR & MTR Approach – All You Need to Know

Nekatere napredne kibernetske grožnje okužijo vaš informacijski sistem, ob tem pa tega takrat ne opazite. Tokrat boste izvedeli, kako povečati svojo kibernetsko obrambo s pomočjo EDR (Endpoint Detection and Response) – rešitvijo za zaščito končnih naprav, z vgrajenimi mehanizmi umetne inteligence, ki temelji na pristopu MTR (Managed Threat Response) – storitvi, ki 24/7 skrbi za detekcijo in odzivanje.

 

Torek, 5. maj 2020 | od 10:00 do 11:30 (CEST)

>>>  PRIJAVA  <<<

 

 

Prijavite se in okrepite svoje znanje kot tudi kibernetsko obrambo pred napadalci! Tudi, če ste na navede termine že zasedeni, vseeno izpolnite prijavni obrazec, saj boste prejelo povezavo do posnetka webinarja.

 

 

Če ste zamudili hekanje v živo, brez skrbi!

Kontaktirajte nas, da vam lahko posredujemo videoposnetek, da si ga boste lahko ogledali ob času, ki vam najbolje ustreza.