Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Laboratorij

Najsodobnejša merilna in testna oprema

Smart Com že vrsto let pri uvajanju novih tehnologij in rešitev svojim kupcem zagotavlja visoko kakovost, ki je tudi rezultat preizkušanja v lastnem laboratoriju. Z ustrezno infrastrukturo, merilno opremo, analizatorji protokolov, performančnimi analizatorji ter širokim naborom komunikacijske opreme različnih proizvajalcev zagotavljamo pogoje, v katerih preizkusimo tako nove tehnološke rešitve, kakor konkretne rešitve pred implementacijo in vključitvijo v naročnikovo infrastrukturo.

Na vašo željo izvedemo preizkušanje v laboratoriju, kjer se na podlagi vnaprej predvidenih postopkov, potrdi ustreznost rešitve pred integracijo v vaše okolje. Ena poglavitnejših prednosti Smart Comovega laboratorija jesposobnost preverjanja interoperabilnosti med različnimi komunikacijskimi sistemi in opremo različnih proizvajalcev, ki jo imate običajno v lastnih komunikacijskih omrežjih.

Smart Com vam kot neodvisen sistemski integrator s širokim spektrom poglobljenega poznavanja različne opreme na ta način omogoči vzpostavitev ter medsebojno interoperabilnost med različnimi gradniki. To je hkrati tudi temelj za nižanje stroškov investicij.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]