Želite varno in preprosto oddaljeno
dostopati do informacijskega sistema?

Z rešitvijo Pulse Secure vam na enem mestu zagotavljamo varen mobilni dostop, preprost nadzor nad oddaljenimi dostopi in dobro uporabniško izkušnjo.

Premikajte meje

Od kjerkoli in kadarkoli varno dostopajte do informacijskega sistema.

Elektronska pošta

Notranji viri in datoteke

Poslovna inteligenca podjetja - ERP

Spletne aplikacije in intranet

Prednosti varnega oddaljenega dostopa

Poleg hitrega odziva in zadovoljstva strank izkoristite tudi ostale prednosti varnega oddaljenega dostopa z rešitvijo Pulse Secure.

  • Enostaven nadzor in upravljanje
  • Enotna vstopna točka
  • Večfaktorska avtentikacija
  • Podrobno dodeljevanje vlog in pravic
  • Enostavna integracija z AD
  • Sledljivost aktivnosti
  • Preverjanje skladnosti klienta (antivirus, varnostni popravki itd.)

Podpira različne operacijske sisteme

Odkrijte, katere težave smo z uvedbo varnega oddaljenega dostopa rešili slovenskim organizacijam

Zgodbe o uspehu

Spoznajte uspešne zgodbe slovenskih organizacij, ki so vpeljale tehnološko rešitev za varen oddaljen dostop od informacijskega sistema.

Splošna bolnišnica Izola

Asist. prim. Branko Cvetičanin, dr. med. je vodja radiološke dejavnosti v Splošni bolnišnici Izola, in član zdravniške ekipe slovenske košarkarske reprezentance je pobudnik in pionir telemedicine v Sloveniji. Nadgradnja informacijskega sistema v izolski bolnišnici z varnim oddaljenim dostopom do pacientovih podatkov je njemu in strokovnemu osebju bolnišnice omogočila, da so skrajšali čas odzivnosti vsaj za 30 minut.

Interexport d.o.o.

V podjetju za mednarodno trgovino Interexport, kjer zaposleni večinoma delajo na terenu, so jim prek Pulse Secure zagotovili, da do virov podjetja dostopajo brez težav z vseh mobilnih naprav. Sistemski skrbniki pa imajo zagotovljeno polno sledljivost nad dogajanjem in hitreje identificirajo ter odpravijo napake, težave in varnostne grožnje.

Zmanjšajte varnostna tveganja

Postanite del skupnosti, ki uporablja rešitev Pulse Secure za enostaven in varen dostop do informacijskega sistema, in zmanjšajte varnostna tveganja, ki jih v organizacijo vnesejo uporabniki omrežja.

Z veseljem preučimo vaš izziv in vam svetujemo pri izbiri in izvedbi optimalne tehnološke rešitve, ki bo prijazna, funkcionalno dovršena in cenovno sprejemljiva.