Virtualna okrogla miza z naslovom: Kaj lahko ponudniki storitev in tehnologij dodajo v mozaik višje kibernetske varnosti, se bo odvijala v četrtek, 22.10.2020 od 13:00 do 14:30 ure.

 

V mesecu kibernetske varnosti nadaljujemo razprave, kako še okrepiti sisteme v naših organizacijah, ki bodo zagotavljali še višjo stopnjo varnosti procesov in informacij z vidika kibernetske varnosti. Danes si težko predstavljamo delovanje naših informacijsko-varnostnih sistemov brez podpore naših pogodbenih partnerjev. To pa pomeni, da so izvajalci in ponudniki varnostnih storitev ravno tako pomemben del celotnega sistema oz. mozaika, ki ga moramo izgraditi za ustrezno zagotovitev varnosti v naših organizacij.

 

Glede na to, da smo v preteklih pogovorih z upravljalci kritične infrastrukture, izvajalci bistvenih storitev in strateškim managementov poslovnih organizacij, večkrat razpravljali kje vidijo glavne izzive za prihodnost. V tem okviru smo velikokrat poudarili pomen zunanjih poslovnih partnerjev, ki organizacijam s svojimi storitvami in tehnologijo pomagajo zagotavljati ustrezen nivo varnosti.

 

Virtualna okrogla miza – zasedba

Peter Ceferin, CTO Smart Com

 

Tokrat se bodo na okrogli mizi pogovarjali strateški voditelji pomembnih organizacij, ki v Sloveniji predstavljajo pomembne deležnice v sektorju ponudnikov storitev na področju korporativne in s tem posledično tudi kibernetske varnosti.

 

Med udeleženci virtualne okrogle mize, bo tudi Peter Ceferin, tehnični direktor Smart Com.

 

Dogodek je brezplačen. Več informacij o samem programu dobite na strani ISC Ljubljana.

 

Prijava >>