Teci hitro, ostani varen in bodi pripravljen na prihodnost

Uporabniki si predstavljajo omrežje kot skupek aplikacij in naprav, ki jih je vsak dan več. Aplikacije postajajo bolj kompleksne, omrežja se širijo iz IT v OT omrežja (procesna omrežja in okolja), prav tako pa se povsod pojavljajo IoT naprave. Dodatno, se aplikacije pojavljajo na različnih platformah, od fizičnih, virtualnih do oblačnih.

 

Infrastrukturo upravljamo in nadziramo iz različnih omrežnih upravljalskih sistemov in varnostnih orodij, ki že sedaj komaj dohajajo potrebe po spremljanju učinkovitosti in zagotavljanju varnosti.

 

Infografika: 7 dejstev o sodobnih pristopih pri upravljanju in nadzoru omrežij

Spoznajte rešitev

S pomočjo Gigamon sistema za zagotavljanje vidljivosti in analitike, ki predstavlja abstraktni nivo med omrežjem in orodji, se znebimo kompleksnosti in zagotovimo celovit nadzor nad učinkovitostjo in varnostjo omrežja, vidljivostjo omrežja, hkrati pa zmanjšamo potencialne izpade v omrežju ter stroške povezane z upravljanjem in zagotavljanjem varnosti.

 

Webinar, na katerem bo Janko Kersnik, vodja tehničnih rešitev, v poglobljenem predavanju Teci hitro, ostani varen in bodi pripravljen na prihodnost predstavil, kako rešitev naslavlja zgoraj navedene izzive in vam omogoča, da prihranite denar in bolje izkoristite investicije v različna orodja, bo potekal v sredo, 21. 10. 2020 s pričetkom ob 11:00.

 

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom rešitve, ki jo cenijo zaradi njene sposobnosti ciljnega usmerjanja bistvenega omrežnega prometa.

 


 

Če se webinarja v navedenem terminu ne morete udeležiti, se vseeno prijavite, da vam bomo lahko poslali povezavo do posnetka predavanja.

 

Vabljeni na strokovno online druženje!

 

Prijava

Brezplačna prijava

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.