Želimo prispevati k gibanju, ki ga je pričel Simon Sinek. Verjamemo v Sinekovo prepričanje, da s sodelovanjem lahko dosežemo več ter da je za trajen uspeh ključnega pomena, da sledimo in uresničujemo jasno začrtano vizijo.

Čudovita ilustrirana knjiga Skupaj je bolje vas bo skozi očarljivo zgodbo o spremembah navdihnila, da odkrijete pogum in hkrati opogumite tudi druge, da sledijo in uresničujejo vizije.

Simon Sinek, avtor knjižnih uspešnic Začni z zakaj
in Voditelji jedo zadnji

Raziščite ideje Simona Sineka na popolnoma nov način

Ta knjižna uspešnica je popolnoma drugačna od ostalih Sinekovih avtorskih del.

Morda je videti kot knjiga za otroke, vendar je vse prej kot to.

Poišči vizijo!

Vrednosti našega življenja ne določa to, kar storimo zase.
Vrednost našega življenja določa to, kar storimo za druge.

Ta bogato ilustrirana pripoved, ki je polna navdihujočih citatov, prikazuje čudovito zgodbo o treh otrocih, ki gredo na pot na novo igrišče in se zavzemajo za to, kar verjamejo. Zgodba je metafora za vsakogar, ki želi narediti spremembo in slediti svojim sanjam.

Sporočilo je preprosto: čim močnejši so naši medsebojni odnosi, tem močnejše so vezi zaupanja in sodelovanja. Tako skupaj dosežemo več in nas na osebni kot karierni poti spremlja občutek izpolnjenosti.

Filip Remškar, Smart Com, pobudnik slovenske izdaje Skupaj je bolje in Začni z zakaj

 

Mala knjižica navdiha Skupaj je bolje
je zasnovana kot darilo.

Podarite jo nekomu, ki ga želite navdihniti, da najde svoje poslanstvo in sledi vizij. Ali pa jo podarite osebi, ki je vam je zaupala ter vas opogumljala na vaši življenjski ali karierni poti.

[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]