Sodobna omrežna infrastruktura za kakovostno digitalno obravnavo pacientov

 

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec drzne cilje digitalizacije in avtomatizacije uresničuje z vpeljevanjem sodobnih telekomunikacijskih rešitev in z zagotavljanjem zanesljivega, stabilnega in varnega delovanja informacijskega okolja v bolnišnici.

 

Tako so v zadnjih letih obnovili in nadgradili obstoječo infrastrukturo oziroma posodobili LAN omrežje in vzpostavili oziroma razširili brezžično omrežje.

 

Preberite, kako so z integracijo opreme ponudnika Extreme Networks omrežne storitve v ustanovi dvignili na povsem nov, bistveno višji nivo.

 

Dobra praksa SB Slovenj Gradec

 

Digitalizacija prinaša številne prednosti, ki izboljšujejo delovne pogoje in varnost na delovnih mestih, kar navsezadnje vpliva na obravnavo bolnika in njegovo zadovoljstvo.

 

Če želite podpreti izvajanje kritičnih zdravstvenih storitev, uvajati napredne storitve telemedicine, zagotavljati skladnost z ustreznimi predpisi ter ohranjati zaupanje in zaupnost pacientovih osebnih podatkov, je vzpostavitev sodobne omrežne infrastrukture temelj poslovanja v digitalni dobi.

 

Dobra praksa Splošna bolnišnica Slovenj Gradec