Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Ponudniki telekomunikacijskih storitev

Značilnosti IKT rešitev za telekomunikacijske ponudnike storitev

Sistemi IKT so prisotni v vseh segmentih poslovanja sodobnega ponudnika telekomunikacijskih storitev. Začenši pri samem omrežju, ki ga načrtujemo, vzpostavljamo in vzdržujemo skladno s telekomunikacijskimi priporočili IT in standardi.

kakovost

Zanesljivost delovanja omrežja

konvergenca

Visoka razpoložljivost omrežja

avtomatizacija

Optimalna izraba kapacitet

Kompleksnost storitev

Pomembnost vseh naštetih zahtev ponudnikov telekomunikacijskih rešitev narašča sorazmerno z naraščajočo kompleksnostjo ponujenih storitev končnemu uporabniku. Tu odigrajo ključno vlogo sistemi za podporo delovanju in poslovanju t. i. OSS/BSS.

Zahtevnejše storitve prinašajo tudi večjo količino raznovrstnih podatkov, ki se pretaka v omrežju ponudnika storitev. Za njihovo hrambo poskrbijo primerno organizirani podatkovni centri.

Ti podatki na eni, in vsa uporabljena intelektualna lastnina na drugi strani, pa morajo biti skladni z veljavno zakonodajo in tudi ustrezno zaščiteni. Temu so namenjeni sistemi omrežne varnosti.

Nabor rešitev

Na podlagi dolgoročnega sodelovanja z različnimi ponudniki telekomunikacijskih storitev smo pridobili vrsto izkušenj, ki so jamstvo za uspešno vzpostavitev kompleksnih rešitev IKT.

Stevilka stiri

Sistemi za podporo delovanju in poslovanju

Stevilka pet

Sistemi omrežne varnosti

Temelj digitalne transformacije

Ponudniki storitev v ospredje postavljajo digitalno transformacijo, saj zagotavlja konkurenčnost in omogoča rast. Sposobnost hitrega inoviranja, potrebnega za preobrazbo, pa lahko omogoči le prožna IT-zasnova z avtomatizacijo in vidljivostjo omrežja, ki povezuje vsa področja in funkcije IT.

Inovativna omrežna tehnologija fabric oz. matričje predstavlja pravo osnovo za enostavnejše in hitrejše uvajanje digitalnih tehnologij in storitev v vaše poslovanje, s čimer pomagate svojim strankam pri preoblikovanju njihovega poslovanja.

Zakaj izbrati Smart Com ekipo?

Visok kompetenčni nivo, zmožnost priprave prilagojenih celovitih rešitev ter učinkovita lokalna podpora, ki zagotavlja visok nivo storitev, je naš prispevek k vaši konkurenčnosti.

Strokovnjaki

Naša ekipa šteje več kot 60 strokovnjakov s področja omrežnih tehnologij in kibernetske varnosti.

Certifikati

Naša ekipa strokovnjakov se nenehno usposablja in nadgrajuje svoje znanje, kar izkazujemo s številnimi strokovnimi certifikati.

Izkušnje

Več kot 33 let izkušenj z vzpostavljenjem komplekstnih rešitev IKT.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

Priporočamo

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+