Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Sistemi detekcije

Uspešen napad je samo vprašanje časa

Z rešitvijo za detekcijo napadov Vectra Cognito omogočimo najhitrejši in najučinkovitejši način, kako najti in ustaviti napadalce v omrežju preden naredijo poslovno škodo.

lupa

Vidljivost napadov v realnem času

Odkrivanje aktivnih napadalcev v omrežju z nadzorovanjem notranjega in internetnega prometa ter nenehno slednje grožnjam skozi vse faze napada. 

kakovost

Pokriva vse naprave

Pokriva vse operacijske sisteme, osebne pametne naprave uporabnikov in IoT.

omrezna_varnost

Zavaruje vso infrastrukturo

Zavaruje vso infrastrukturo, tako fizično kot virtualno.

puzzle

Integracija

Integracija z vodilnimi rešitvami SIEM, NAC, požarnimi zidovi in rešitvami na končnih napravah.

Nov način analiziranja omrežnega prometa

Namesto klasičnega preverjanja omrežnega prometa rešitev uporablja prelomno analizo obnašanja omrežnega prometa, ki razkrije osnovna vedenja napadalcev, ko so ti že znotraj omrežja. Za razliko od rešitev, ki iščejo zgolj nenavadno ali drugačno vedenje, Vectrina inteligenca zaznavanja groženj določi osnovne tehnike kibernetskega napada, kot so na primer uporaba orodij za dostop na daljavo, skrite tunele, vedenja robotskih mrež in orodij za izvidništvo.

Rešitev se tudi nenehno uči od vašega lokalnega okolja in nepretrgano sledi vsem povezanim napravam, tako fizičnim kot virtualnim. To omogoča, da rešitev prepozna, če je določena naprava padla pod vpliv napadalcev in jim omogoča, da se stransko premikajo skozi omrežje ali pa kradejo podatke. Kombinacija determinističnega zaznavanja in preverjanja anomalij zagotavlja, da obdržimo popoln vpogled v vsak aktivni napad.

Z osredotočanjem na nadzor nad dejanji naprav v resničnem svetu rešitev zagotavlja enako stopnjo zaščite za vse naprave, vljučno s tistimi, ki jih prinesejo uporabniki od doma, napravami IoT, prenosniki, strežniki, virtualnimi viri, kakor tudi celotno fizično infrastrukturo vašega omrežja, kot so usmerjevalniki, stikala in požarni zidovi.

Rešitev zagotovi vidljivost v vse kotičke omrežne infrastrukture vašega podjetja, od poslovne stavbe, do oddaljenih lokacij, podatkovnih centrov in oblaka, tako da napadalcem ne ostane niti en kotiček, kamor bi se lahko skrili.

Prikaži več
Skrij

Prihranite čas

Z rešitvijo za detekcijo napadov Vectra Cognito razbremenimo in okrepimo najbolj omejene vire – čas in znanje ekip za informacijsko varnost.

Rešitev avtomatizira dolgotrajno analizo varnostni dogodkov na prvi stopnji (tier 1) in odpravi potrebo po tem, da bi varnostne ekipe morale nenehno iskati in zaznavati grožnje.

Zaščita od strojne opreme do delovnih procesov

Varnost podatkovnega centra pomeni več kot zgolj virtualizacijo in vključuje tako fizično strežniško strojno opremo kot tudi orodja za upravljanje podatkovnega centra.

Rešitev zagotavlja neprimerljivo zaznavanje groženj, ki sega onkraj aplikacijske ravni, vse do strojne opreme, ki jo poganja.

Tako na primer orodje Vectra Port Knocking odkrije strežnike, ki so okuženi s t.i. korenskim kompletom (rootkit), ki se lahko nahaja tudi pod ravnjo fizičnega operacijskega sistema.

Poleg tega rešitev nadzoruje in zaznava tudi neprimerno uporabo protokolov za upravljanje na osnovni ravni, kot sta IPMI in iDRAC.

Običajno ju namreč uporabljajo administratorji za upravljanje strežniške strojne opreme, ko ta ni priklopljena, zadnje čase pa so vse pogosteje tarča napadalcev, saj jim ponujajo zmeraj odprta stranska vrata v virtualno okolje, hkrati pa dostopi niso zabeleženi v dnevnikih in jih varnostna ekipa le redko nadzoruje.

Celovit vpogled v potek napada

Indeks gotovosti grožnje Vectra Threat Certanty Index™ konsolidira tisoče dogodkov z nizko stopnjo pomembnosti in zgodovino omrežja, da lahko določi posamezne naprave, ki predstavljajo največjo grožnjo vašemu omrežju. Ocene upoštevajo zgodovinski kontekst naprave skozi čas, kakor tudi napredovanje skozi življenjski cikel napada.

Postavitev rešitve za detekcijo napadov in zajem celotnega mrežnega prometa Vectra Cognito
Postavitev rešitve za detekcijo napadov in zajem celotnega mrežnega prometa Vectra Cognito
Celovit vpogled v potek napada z rešitvijo za detekcijo napadov Vectra Cognito

Zaščitite vaše podatke v oblaku

Gartner napoveduje, da bodo do leta 2022 za kar 95 odstotkov varnostnih težav v oblačnih okoljih krive stranke oz. uporabniki.

V beli knjigi preberite, katere so največje varnostne grožnje v oblaku, kako zaščititi oblačne storitve, med drugim okolje Office 365 ter kako pravočasno zaznati grožnje ter se na njih pravilno odzvati.

komunikacija

Okrepite svojo obstoječo varnostno infrastrukturo

Naši strokovnjaki bodo preučili vaše izzive in vam pomagali vzpostaviti inteligentno rešitev, ki vam bo preprečila novo vrsto grožnje in iztisnila več vrednosti iz obstoječih varnostnih tehnologij in dela vaših ekip.

Naše kompetence

Ekipa strokovnjakov za kibernetsko varnost

Specializirani smo za vzpostavljanje naprednih tehnoloških rešitev za kibernetsko varnost.

Integracija

Že več kot tri desetletja vzpostavljamo in integriramo rešitve IKT za krepitev kibernetske varnosti.

Lastni laboratorij

V lastnem laboratoriju preverjamo in testiramo tehnološke rešitve.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

Nadaljujte z odkrivanjem strokovnih vsebin

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+