Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Zaščita WAF in DDoS

Kako zaščititi spletne aplikacije?

Z vpeljavo napredne spletne požarne pregrade (WAF) zagotovite proaktivno zaščito pred napadi na spletne aplikacije, ki želijo onemogočiti servis in ukrasti občutljive podatke.

Napredni WAF na novo definira varnost spletnih aplikacij, saj naslavlja in obravnava najbolj razširjene varnostne grožnje s katerimi se soočamo.

softwere

Avtomatizirani napadi in roboti, ki presegajo obstoječe varnostne rešitve

varnostni incidenti

Kraja poverilnic in pridobitev nepooblaščenega dostopa prek uporabniških računov

odzivnost_varnost

Nove vrste DDoS napadov in groženj zaradi hitrega sprejemanja API-jev

Napredni WAF za neprekinjeno poslovanje

Napredni WAF omogoča proaktivno zaščito spletnih aplikacij in vsebin tako v data centru kot v javnem oblaku. Hkrati pa lahko omogoča tudi hibridno zaščito.

Z vpeljavo naprednega WAF-a vzpostavite proaktivno zaznavanje in branjenje občutljivih podatkov, ter obrambo pred zavrnitvijo storitve (DDoS). Če želite podrobne informacije, nam pišite.

komunikacija

Zavarujte spletne aplikacije pred naprednimi varnostnimi grožnjami

Vas zanima ali je napredni WAF primerna rešitev za zaščito vaših spletnih aplikacij? Naši strokovnjaki vam bodo pomagali najti rešitev primerno za vaš sistem.

Kako se zaščititi pred DDoS napadi?

DDoS (Distributed Denail of Service) napadi oziroma napadi z zavrnitvijo storitve so napadi, katerih glavni namen je onemogočiti normalno delovanje omrežja.

Zato vpeljujemo rešitve, ki omogočajo zaščito pred najobsežnejšimi in iznajdljivimi DDoS napadi z minimalnim vplivom na prekinitev poslovanja.

softwere

Večplastna obramba

analiza graf

Poglobljena vedenjska analitika

checklist

SSL dešifriranje

Pred katerimi DDoS napadi moramo zaščititi omrežje?

1. Napadi, ki uporabijo vso razpoložljivo pasovno širino prek omrežne povezave, ki povezuje aplikacije z internetom in drugimi omrežji (tj. volumetrični napad DDoS).

2. Napadi, ki posnemajo legitimne zahteve za aplikacije, vendar poskušajo preobremeniti vire spletnega strežnika, kot je CPU ali pomnilnik (tj. aplikacijski napad DDoS).

3. Napadi, ki poskušajo izčrpati infrastrukturne vire, kot so tabele stanja požarnega zidu, kar vodi do sesutja požarne pregrade ali poslabšanja učinkovitosti le-te (tj. protokolni napad DDoS).

Naroči demo

Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost vam pomagajo pri izbiri najbolj opitimalne in prijazne rešitve za zaščito pred naprednimi DDoS napadi. Dogovorite se za demo.

demo

Zakaj Smart Com?

Razlogi, da zaupate naši ekipi pri vzpostavitvi naprednih rešitev za varnost spletnih aplikacij in zaščito pred DDoS napadi.

Strokovnjaki

Naša ekipa strokovnjakov za kibernetsko varnost je specializirana za vzpostavljanje naprednih varnostnih rešitev za zaščito pred naprednimi kibernetskimi grožnjami.

Lastni laboratorij

V lastnem laboratoriju preverimo in testiramo tehnološko rešitev.

Tehnična podpora

V storitvenem centru vam nudimo tehnično podporo 24/7.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

Raziskujte naprej

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+