Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Kdo smo

Vizija

Utrditi položaj enega izmed vodilnih partnerjev pri vzpostavljanju sodobnih, kompleksnih in informacijsko varnih infrastruktur IKT na trgu.

200x200_target

Poslanstvo

Uresničujemo vizije in rešujemo izzive IKT organizacij in institucij z različnih gospodarskih panog. Nastopamo v vseh fazah, od zamisli tehnološke rešitve do načrtovanja, implementacije ter vzdrževanja. Ključ do uspeha je poznavanje naročnika, njegovih potreb in poslovnih procesov.
200x200_svetilnik

Strategija

Poslanstvo in vizijo uresničujemo s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju razvoja, izobraževanja, storitev in trženja.
200x200_zaveza

Zaveza

Zavezani smo k poslovni odličnosti, strokovnosti, stalnemu učenju, k ustvarjanju boljše prihodnosti in pozitivnemu vplivu na širše družbeno in naravno okolje, v katerem delujemo.

Vizionarstvo

Podjetje Smart Com je aprila 1990 ustanovil Filip Remškar, z vizijo postati vodilni graditelj telekomunikacijske in informacijske infrastrukture. Skupaj s potrebami trga in svetovnim razvojem na tem področju je s sodelavci gradil znanje ter kupcem nudil najboljše tehnične rešitve in storitve. To so usmeritve, ki jim skozi vsa leta sledimo in so nam omogočile, da smo, tudi danes, prvi pri uvajanju novih tehnologij in rešitev.

Danes podjetje vodi Jure Remškar, v upravljanje pa sta vključena Filip Remškar in Zdenka Remškar. Zgodba uspešnega družinskega podjetja se nadaljuje na področju digitalne transformacije organizacij. 30 let tradicije, znanj in izkušenj nam pomaga ohranjati zadovoljstvo strank podjetja, med katerimi so najuglednejša proizvodna in storitvena podjetja ter institucije.

Mejniki naših tehnoloških rešitev

Predani razvoju naše ekipe

Najpomembnejši del Smart Com zgodbe o uspehu so naši zaposleni.

Postanite del Smart ekipe

Zaposleni so naš ključni člen uspeha našega podjetja. Vrednote, ki jih delimo, se odražajo v kariernem, strokovnem in osebnem razvoju vsakega posameznika, ki so na našem področju delovanja ključne.

Preverite možnosti vključitve in načina sodelovanja z našo ekipo strokovnjakov za kibernetsko varnost, omrežne tehnologije, tehnologije masovnih podatkov in prodajne, marketinške in poslovne podpore.

Izpostavljeni certifikati in članstva

Naša ekipa nenehno nadgrajuje znanja in veščine, kar izkazujemo s strokovnimi certifikati. Ravno tako tudi Smart Com, kot podjetje, sodeluje in prispeva znanje v okviru nacionalnih in mednarodnih stanovskih združenjih.

Smart Com novice

Backend razvojni inženir

PREBERI VEČ

DevOps inženir

PREBERI VEČ

Junior inženir v Centru upravljanih storitev

PREBERI VEČ

Inženir za kibernetsko varnost

PREBERI VEČ
VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+