Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Vsebinski hub

Strokovna mnenja

Prebedite strokovna mnenja in spoznajte praktične nasvete, ki jih pripravlja naša ekipa IKT strokovnjakov. Iščejo odgovore za izzive, s katerimi se srečujete v poslovne okolju na področju kibernetske varnosti in omrežnih tehnologij.

Uporaba umetne inteligence za obvladovanje groženj v industrijskih okoljih

Klasične metode kibernetske varnosti ne zadoščajo več, zato je potrebno uvesti sisteme, ki izvajajo pasivni zajem in globoko preverjanje komunikacije v sistemu, razpoznajo značilnosti v OT, z algoritmi AI pa razpoznajo normalno delovanje oz. prisotnost zlonamerne kode v sistemu ter pošiljajo ustrezna sporočila ostalim aktivnim varnostnim sistemom.

Video

Pobrskajte po naši videoteki z izbranimi video predavanji naših strokovnjakov. Spoznajte strokovna mnenja o aktualnih tematikah in rešitvah s področja kibernetske varnosti ter omrežnih tehnologij.

Kibernetska varnost - kako jo okrepiti, da ne postanete tarča hekerjev?

V predavanju je Boris Krajnc na primerih iz prakse predstavil kibernetske napade in posledice, ki so jih napada povzročili. Spoznajte ukrepe in mehanizme, ki jih moramo sprejeti tudi vsi posamezniki, za zmanjšanje varnostnih ranljivosti in za povečanje kibernetske varnosti.

Študije primerov

S študijami, ki jih pripravljamo skupaj z našimi strankami, delimo izkušnje in dobre prakse. Predstavljamo izzive s katerimi so se soočali naši partnerji, tako na področju kibernetske varnosti, kot tudi pri zagotavljanju zanesljivih in odzivnih poslovni omrežij.

Dobra praksa: Prenova omrežja LAN v Luki Koper

Luka Koper z zanesljivim in tehnološko naprednim komunikacijskim omrežjem, ki temelji na rešitvah Extreme Networks, prilagaja storitve strankam in ohranja korak pred konkurenčnimi pristanišči.

Dogodki

Organiziramo ekskluzivne dogodke z izbranimi domači in mednarodni strokovnjaki na področju digitalne transformacije podjetij. Na podlagi predstavitev in pogovorov, pridobite strokovna mnenja in neposreden vpogled v tehnološke rešitve in programe za zagotavljanje kibernetske varnosti in zanesljivih omrežij.

Tradicionalno: 22. Tehnološka konferenca Smart Com

22. Tehnološka konferenca Smart Com bo ponudila vpogled v zadnje trende s področja kibernetske varnosti in omrežij ter poslovno kritičnih sistemov (ICS). Bodite z nami 13. oktobra 2020.

Bele knjige

Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost v belih knjigah raziskujejo izbrane varnostne tematike. Odgovore na sodobne izzive kibernetske varnosti prikažejo z različnih svežih kotov in perspektiv.

7 varnostnih pomanjkljivosti, ki so izstopale v 2019

Ob vseh izvedenih varnostnih pregledih različnih okolij v preteklem letu, smo naleteli na varnostne pomanjkljivosti, težave in izzive, ki so skupna vsem, zato jim velja posvetiti več pozornosti.

Infografike

Z infografikami na enostaven način prikažemo kompleksne izzive na področju kibernetske varnosti in sodobnih omrežij. Poglejte katere vsebine smo predstavili s pomočjo infografik.

Kako COVID-19 izkoriščajo hekerji?

Trenutno situacijo s širjenjem koronavirusa izkoriščajo tudi napadalci, opaža naš etični heker Boris Krajnc. V infografiki smo združili najpomembnejša priporočila in nasvete v povezavi s potencialnimi zlorabami preko e-pošte in delom od doma.

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+