Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Vsebinski hub

Strokovna mnenja

Preberite strokovna mnenja in spoznajte praktične nasvete, ki jih pripravlja naša ekipa IKT strokovnjakov. Iščejo odgovore na izzive, s katerimi se srečujete v poslovne okolju na področju kibernetske varnosti in omrežnih tehnologij.

SD-WAN za transformacijo poslovnega omrežja

Dejstvo je, da se poslovna okolja širijo. SD-WAN za poslovna okolja omogoča vzpostavitev arhitekture, ki bo podpirala rast in uspešno upravljanje, brez da bi ogrozili varnost.

Video

Pobrskajte po naši videoteki z izbranimi video predavanji naših strokovnjakov. Spoznajte strokovna mnenja o aktualnih tematikah in rešitvah s področja kibernetske varnosti ter omrežnih tehnologij.

Kibernetska varnost - kako jo okrepiti, da ne postanete tarča hekerjev?

V predavanju je Boris Krajnc na primerih iz prakse predstavil kibernetske napade in posledice, ki so jih napada povzročili. Spoznajte ukrepe in mehanizme, ki jih moramo sprejeti tudi vsi posamezniki, za zmanjšanje varnostnih ranljivosti in za povečanje kibernetske varnosti.

Študije primerov

S študijami, ki jih pripravljamo skupaj z našimi strankami, delimo izkušnje in dobre prakse. Predstavljamo izzive s katerimi so se soočali naši partnerji, tako na področju kibernetske varnosti, kot tudi pri zagotavljanju zanesljivih in odzivnih poslovni omrežij.

Dobra praksa: Prenova omrežja LAN v Luki Koper

Luka Koper z zanesljivim in tehnološko naprednim komunikacijskim omrežjem, ki temelji na rešitvah Extreme Networks, prilagaja storitve strankam in ohranja korak pred konkurenčnimi pristanišči.

Dogodki

Organiziramo ekskluzivne dogodke z izbranimi domači in mednarodni strokovnjaki na področju digitalne transformacije podjetij. Na podlagi predstavitev in pogovorov, pridobite strokovna mnenja in neposreden vpogled v tehnološke rešitve in programe za zagotavljanje kibernetske varnosti in zanesljivih omrežij.

[WEBINAR] Kako inteligentno in varno usmerjati promet

8. septembra se nam ob 11. uri pridružite na webinarju, kjer bo Janko Kersnik, vodja tehničnih rešitev, prikazal na kakšen način lahko zagotovite inteligentno in varno upravljanje prometa v poslovnem omrežju glede na prioritete ter stroškovne in aplikacijske potrebe.

Bele knjige

Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost v belih knjigah raziskujejo izbrane varnostne tematike. Odgovore na sodobne izzive kibernetske varnosti prikažejo z različnih svežih kotov in perspektiv.

E-knjiga: Optimizacija žičnega in brezžičnega omrežja

Prenesite svoj izvod e-knjige Optimizacija žičnega in brezžičnega omrežja ter spoznajte, kako doseči zmanjšanje odvisnosti od ročnih opravil in poenostaviti svoje poslovanje.

Infografike

Z infografikami na enostaven način prikažemo kompleksne izzive na področju kibernetske varnosti in sodobnih omrežij. Poglejte katere vsebine smo predstavili s pomočjo infografik.

Ransomware izsiljevalski virusi v letu 2020

Kar polovica organizacij po svetu je že bila žrtev ransomware izsiljevalskega virusa v letu 2020. Preverite kaj se zgodi, ko nas ransomware doleti.

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+