Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Vsebinski hub

Strokovna mnenja

Preberite strokovna mnenja in spoznajte praktične nasvete, ki jih pripravlja naša ekipa IKT strokovnjakov. Iščejo odgovore na izzive, s katerimi se srečujete v poslovne okolju na področju kibernetske varnosti in omrežnih tehnologij.

Je napočil čas za uporabo WPA3 v vašem Wi-Fi omrežju?

Varnostni standard WPA3 nadgrajuje možnosti WPA2 in zagotavlja boljšo zaščito osebnih, poslovnih in IoT brezžičnih Wi-Fi omrežij.

Video

Pobrskajte po naši videoteki z izbranimi video predavanji naših strokovnjakov. Spoznajte strokovna mnenja o aktualnih tematikah in rešitvah s področja kibernetske varnosti ter omrežnih tehnologij.

Posnetek 22. Tehnološke konference Smart Com

leto 2020 je bilo posebno, zato je bila tudi taka 22. Tehnološka konferenca Smart Com - Rešitve za novo ero. Preselili smo jo v digitalni svet. Če se niste uspeli registrirati in udeležiti konference imate priložnost, da si posnetke strokovnih predstavitev na konferenci ogledate naknadno.

Študije primerov

S študijami, ki jih pripravljamo skupaj z našimi strankami, delimo izkušnje in dobre prakse. Predstavljamo izzive s katerimi so se soočali naši partnerji, tako na področju kibernetske varnosti, kot tudi pri zagotavljanju zanesljivih in odzivnih poslovni omrežij.

Dobra praksa: Prenova omrežja LAN v Luki Koper

Luka Koper z zanesljivim in tehnološko naprednim komunikacijskim omrežjem, ki temelji na rešitvah Extreme Networks, prilagaja storitve strankam in ohranja korak pred konkurenčnimi pristanišči.

Dogodki

Organiziramo ekskluzivne dogodke z izbranimi domači in mednarodni strokovnjaki na področju digitalne transformacije podjetij. Na podlagi predstavitev in pogovorov, pridobite strokovna mnenja in neposreden vpogled v tehnološke rešitve in programe za zagotavljanje kibernetske varnosti in zanesljivih omrežij.

SOK 2021 s Smart Com strokovnjakom

Na letošnjem že 25. seminarju optične komunikacije bo tudi Smart Com vodilni inženir za omrežja, ki bo v svojem predavanju z naslovom »Optična transportna omrežja z linijskimi kapacitetami za 5G mobilna omrežja« predstavil, kje smo danes dejansko z obstoječimi optičnimi transportnimi omrežji.

Bele knjige

Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost v belih knjigah raziskujejo izbrane varnostne tematike. Odgovore na sodobne izzive kibernetske varnosti prikažejo z različnih svežih kotov in perspektiv.

[Bela knjiga] Zaščitite vaše podatke v oblaku

V beli knjigi preberite, kako zaščititi oblačne storitve, med drugim okolje Office 365 ter kako pravočasno zaznati grožnje ter se na njih pravilno odzvati.

Infografike

Z infografikami na enostaven način prikažemo kompleksne izzive na področju kibernetske varnosti in sodobnih omrežij. Poglejte katere vsebine smo predstavili s pomočjo infografik.

Ste pripravljeni vzeti nadzor nad varnostjo okolja Office 365 v svoje roke?

Odkrijte in se hitro odzovite na skrite grožnje ter se zavarujte pred napadi na vaše okolje Office 365.

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+