Optisis
dsc
Beenius
Castoola
ZAPRI+

Vsebinski hub

Strokovna mnenja

Prebedite strokovna mnenja in spoznajte praktične nasvete, ki jih pripravlja naša ekipa IKT strokovnjakov. Iščejo odgovore za izzive, s katerimi se srečujete v poslovne okolju na področju kibernetske varnosti in omrežnih tehnologij.

SD-WAN kot upravljavska storitev

Ključne procese podjetja je smiselno digitalizirati in avtomatizirati. Pri tem si pomagamo z združevanjem omrežnih tehnologij.

Video

Pobrskajte po naši videoteki z izbranimi video predavanji naših strokovnjakov. Spoznajte strokovna mnenja o aktualnih tematikah in rešitvah s področja kibernetske varnosti ter omrežnih tehnologij.

Zaznavanje kibernetskih groženj v elektroenergetiki z AI

Na delavnici Cigre Cired "Umetna inteligenca: Pripravljeni na izzive v elektroenergetiki?" je svoje strokovno mnenje podal tudi Peter Ceferin, tehnični direktor Smart Coma in predsednik študijskega komitega D2 pri Cigre-Cired.

Študije primerov

S študijami, ki jih pripravljamo skupaj z našimi strankami, delimo izkušnje in dobre prakse. Predstavljamo izzive s katerimi so se soočali naši partnerji, tako na področju kibernetske varnosti, kot tudi pri zagotavljanju zanesljivih in odzivnih poslovni omrežij.

Dobra praksa: Prenova omrežja LAN v Luki Koper

Luka Koper z zanesljivim in tehnološko naprednim komunikacijskim omrežjem, ki temelji na rešitvah Extreme Networks, prilagaja storitve strankam in ohranja korak pred konkurenčnimi pristanišči.

Dogodki

Organiziramo ekskluzivne dogodke z izbranimi domači in mednarodni strokovnjaki na področju digitalne transformacije podjetij. Na podlagi predstavitev in pogovorov, pridobite strokovna mnenja in neposreden vpogled v tehnološke rešitve in programe za zagotavljanje kibernetske varnosti in zanesljivih omrežij.

[Najavljamo] 22. Tehnološka konferenca Smart Com

22. Tehnološka konferenca Smart Com bo ponudila vpogled v zadnje trende s področja kibernetske varnosti in omrežij ter poslovno kritičnih sistemov (ICS). Bodite z nami 1. aprila 2020.

Bele knjige

Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost v belih knjigah raziskujejo izbrane varnostne tematike. Odgovore na sodobne izzive kibernetske varnosti prikažejo z različnih svežih kotov in perspektiv.

Ali uporaba umetne inteligence prinaša 100 % varnost?

V beli knjigi odgovarjamo na vprašanja, na katere morate odgovoriti pred vpeljavo varnostnih rešitev z vgrajenimi mehanizmi umetne inteligence in strojnega učenja. Ali lahko z uporabo teh rešitev zagotovimo 100 % varnost informacijskega sistema?

Infografike

Z infografikami na enostaven način prikažemo kompleksne izzive na področju kibernetske varnosti in sodobnih omrežij. Poglejte katere vsebine smo predstavili s pomočjo infografik.

Phishing ali ribarjenje

Kadarkoli se vam zdi nekaj sumljivo, nikakor ne nadaljujte z delom! Za vas smo pripravili infografiko, s katero boste lažje prepoznali lažno elektronsko pošto, ter se ustrezno zavarovali.

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+