Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Vsebinski hub

Strokovna mnenja

Preberite strokovna mnenja in spoznajte praktične nasvete, ki jih pripravlja naša ekipa IKT strokovnjakov. Iščejo odgovore na izzive, s katerimi se srečujete v poslovne okolju na področju kibernetske varnosti in omrežnih tehnologij.

Krepitev kibernetske varnosti v slovenskem prostoru in razumevanje direktive NIS 2 - 2. del

Z naraščajočimi grožnjami, povezanimi z industrijo 4.0, ki jih povzročajo kibernetski napadi in zlorabe digitalnih omrežij se Evropska unija aktivno odziva z uvedbo posodobljene Direktive o varnosti omrežij in informacijskih sistemov, bolj znane kot direktiva NIS 2.

Video

Pobrskajte po naši videoteki z izbranimi video predavanji naših strokovnjakov. Spoznajte strokovna mnenja o aktualnih tematikah in rešitvah s področja kibernetske varnosti ter omrežnih tehnologij.

Upravljane storitve v praksi - Konferenca CIOSEC 2022

Konferenco CIOSEC 2022 je s svojimi izkušnjami podkrepil Matjaž Katarinčič in s predavanjem Upravljane storitve v praksi - kaj mora CIO vedeti, preden se odloči zanje? otvoril okroglo mizo na temo Insourcing vs. Outsourcing.

Študije primerov

S študijami, ki jih pripravljamo skupaj z našimi strankami, delimo izkušnje in dobre prakse. Predstavljamo izzive s katerimi so se soočali naši partnerji, tako na področju kibernetske varnosti, kot tudi pri zagotavljanju zanesljivih in odzivnih poslovni omrežij.

Študija primera Elektro Celje d. d.

Inovativna tehnologija matričja oz. fabrica je preverjena tehnologija, ki jo za gradnjo svojega omrežja uporabljajo številna podjetja, med drugim so se za njo odločili tudi v Elektro Celje d. d. Preverite, zakaj.

Dogodki

Organiziramo ekskluzivne dogodke z izbranimi domači in mednarodni strokovnjaki na področju digitalne transformacije podjetij. Na podlagi predstavitev in pogovorov, pridobite strokovna mnenja in neposreden vpogled v tehnološke rešitve in programe za zagotavljanje kibernetske varnosti in zanesljivih omrežij.

[28. 11.] Infoblox delavnica: Threat Hunter Game

V torek, 28. novembra 2023 boste izvedeli vse o zaščiti pred DNS zlorabami na osnovi tehnologije BloxOne Threat Defense proizvajalca Infoblox ter se preizkusili v zanimivi igri.

Bele knjige

Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost v belih knjigah raziskujejo izbrane varnostne tematike. Odgovore na sodobne izzive kibernetske varnosti prikažejo z različnih svežih kotov in perspektiv.

Omrežje SD-WAN - Zagotavljanje izredne uporabniške izkušnje

Omrežje SD-WAN z Juniper Mist AI združuje rešitev z vpogledi in avtomatizacijo ter zagotavlja preprostost, zanesljivost in prilagodljivost.

Infografike

Z infografikami na enostaven način prikažemo kompleksne izzive na področju kibernetske varnosti in sodobnih omrežij. Poglejte katere vsebine smo predstavili s pomočjo infografik.

[Infografika] Pregled kibernetske varnosti v ICS okoljih

Pregled kibernetske varnosti v industrijskih okoljih ICS. Spoznajte 4 uspešne strategije za zagotavljanje varnosti v ICS okoljih.

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+