Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Varno brisanje podatkov

Odstranite podatke s svojih IT sredstev

Varno brisanje podatkov z nosilcev podatkov mora biti izvedeno pravilno in s certificiranimi orodji, da na nosilcih podatkov ne ostanejo sledi občutljivih podatkov. Za uspešen izbris potrebujemo revizijsko sled, ki dokazuje skladnost s predpisi o hrambi in uničenju podatkov.

Rešitve za varno brisanje podatkov z računalnikov in strežnikov

Brisanje podatkov je metoda, ki jo priporočajo Gartner, NIST in ISO. Izvedena mora biti pravilno in s certificiranimi orodji, da na nosilcih podatkov ne ostanejo sledi občutljivih podatkov. Blancco rešitve za brisanje podatkov so preizkušene, certificirane in skladne s strogimi zahtevami, ki jih določijo vladne agencije, pravni organi in neodvisni preskusni laboratoriji.

Kako varno odstraniti podatke z računalnikov in strežnikov?

S vzpostavitvijo Blancco rešitve za varen izbris podatkov zagotovite izbris podatkov tako na izrabljenih pogonih in strežnikih, kot tudi  aktivnih datotekah, navideznih strojih in logičnih omrežij. Ne glede na to, ali imate zasebne podatkovne centre, uporabljate storitve kolokacije ali uporabljate ponudnika tretjega oblaka za shranjevanje podatkov.

Brisanje diskov
Varno izbrišite občutljive podatke iz magnetnih diskov in kompleksnih SSD-jev v namiznih, prenosnih računalnikih in strežnikih.

Brisanje datotek
Z orodjem za prepoznavo naprednega datotečnega drobljenja zagotovite varno brisanje občutljivih datotek ter map (z možnostjo avtomatizacije).

Brisanje podatkov iz pogonov
Izbrišite podatke iz pogonov USB, SD kartic, mikro pogonov, kartic CompactFlash in drugih pomnilniških naprav s pomnilnikom flash.

Rešitev omogoča centralizirano poročanje o upravljanju brisanja podatkov v vseh IT sredstvih in tako zagotavljate skladnost z GDPR določili in varnostno politiko o upravljanju z osebnimi podatki.

Prikaži več
Skrij

Kaj pa varno brisanje podatkov v podatkovnih centrih?

Za varno brisanje podatkov v podatkovnih centrih vzpostavljamo rešitve za:

1. izbris podatkov, shranjenih v podatkovnih shrambah Storage Area Network (SAN),
2. izbris podatkov iz navideznih strojev, vse do fizičnih medijev, vključno z okoljem VMWare ESXi,
3. brisanje podatkov iz pogonov USB, SD kartic, mikro pogonov, kartic CompactFlash in drugih pomnilniških naprav s pomnilnikom flash.

Poleg tega rešitev izpolnjuje zahteve varnostne politike po izbrisu datotek in map iz podatkovnega centra z vnaprej določeno politiko brisanja.

Preizkusite rešitev za varno brisanje podatkov

Prepričajte se o učinkovitosti in varnosti rešitve za varno brisanje podatkov. Naši strokovnjaki za kibernetsko varnost vam z veseljem predstavijo demo rešitve.

demo

Rešitve za varno brisanje podatkov z mobilnih naprav

Z namenom povečanja učinkovitosti, varnosti in skladnosti s standardi ter zakonodajo, združujemo zmogljive diagnostične teste z varnim brisanjem mobilnih naprav. Pri obdelavi velikih količin mobilnih naprav za recikliranje, popravilo ali preprodajo je ključnega pomena učinkovitost.

S tem namenom vpeljujemo rešitve, kot je Blancco Mobile Solutions, ki so fleksibilno zasnovane, s celovitimi diagnostičnimi testi in z vzpostavljeno revizijsko sledljivostjo.

certifikat

Potrdilo o izbrisu

Vsaka izbrisana naprava prejme potrdilo njenem izbrisu vključno z IMEI, FMiP, Rooted / Jailbroken pregledi in zaklepi operaterja.
komunikacija

Okrepite varnostne mehanizme z rešitvami za varno brisanje podatkov

Naši strokovnjaki vam pomagajo pri izbiri in vzpostavitvi rešitve za varno, zanesljivo in učinkovito brisanje podatkov.

Naše kompetenčne prednosti

Strokovnjaki

Naša ekipa strokovnjakov za kibernetsko varnost vzpostavlja optimalne rešitve za varno brisanje podatkov.

Skrbnost z občutljivimi podatki

Certificirani smo za ravnanje z občutljivimi podatki.

Tehnološka partnerstva

Sodelujemo s tehnološkimi prvaki na področju kibernetske varnosti.

Tehnična podpora

V okviru storitvenega centra nudimo tehnično podporo 24/7.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

Raziskujte naprej

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+