Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Storitve

Področja storitev

Zaradi prepletenosti in vse večje konvergentnosti tehnologij IKT, je obvladovanje sistemov IKT in njihov razvoj izjemno zahtevna naloga. Razvili smo podporne storitve IKT, s katerim vam optimiziramo investicije vzpostavljanja, upravljanja in obvladovanja vaših IKT sistemov.

200x200_povezovanje_v_oblak

Povezovanje v oblak

200x200_varn-incidenti

Analiza varnostnih incidentov

Storitveni center

Oblikovali smo nabor naših storitev, ki podpira rešitve IKT v celotnem obdobju njihovega življenjskega kroga. Iz prilagojenega nabora storitev lahko izberete tiste, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam.

Z našo ekipo, ki redno nadgrajuje znanja s področja novih tehnologij, se strokovno usposablja za obvladovanje tehnologij, programskih orodij in platform ter s sodobno merilno in testno opremo v laboratoriju in na terenu, vam zagotavljamo vrhunsko kakovost izbranih storitev.

Izpostavljene vsebine

Zakaj nas izbrati?

Pri reševanju vaših izzivov smo vaš partner, ki se z ekipo strokovnjakov razume vaše potrebe in področje delovanja.

60

STROKOVNJAKOV

80

TEHNIČNIH CERTIFIKATOV

29

LET IZKUŠENJ

24/7

TEHNIČNA PODPORA

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+