Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Storitve

Področja storitev

Zaradi prepletenosti in vse večje kompleksnosti omrežne infrastrukture je obvladovanje IT in OT sistemov ter skrb za njihovo varnost izjemno zahtevna naloga. V ta namen smo razvili različne storitve, s katerimi vam optimiziramo investicije vzpostavljanja, upravljanja in obvladovanja vaših sistemov.

Smart Center upravljanih storitev

Oblikovali smo nabor namenskih upravljanih varnostnih in omrežnih storitev, ki vam omogočajo učinkovitejše obvladovanje ključnih informacijskih in procesnih sistemov.

Z našo ekipo strokovnjakov, ki redno nadgrajuje znanja s področja novih tehnologij, se strokovno usposablja za obvladovanje programskih orodij in platform, vam zagotavljamo vrhunsko kakovost izbranih storitev.

Pridobite nova ali nadgradite obstoječa znanja

Izobraževalni center nudi specializirana namenska izobraževanja in usposabljanja tako s področja varnosti kot omrežij.

Redno osveščanje in izobraževanje zaposlenih o nevarnostih, ki prežijo, je ključno za okrepitev informacijske varnosti v podjetju in zmanjšanje tveganja ‘človeškega faktorja’. Opolnomočite svoje zaposlene!

Izpostavljene vsebine

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+