Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Karierne priložnosti

Pridruži se naši ekipi

Našo ekipo, z več kot 70 zaposlenimi, po izobrazbeni strukturi večinoma predstavljajo strokovnjaki iz področja elektrotehnike in informatike.
Karierni in osebni razvoj lahko gradite skupaj z nami na štirih glavnih področjih.

Backend razvojni inženir

Si vešč v razvoju programske opreme? Se lažje sporazumevaš v Python jeziku & dobro poznaš tudi ostale jezike, kot so C, rust, go…?

Vrstice tvoje kode med seboj odlično komunicirajo?

Pridruži se nam kot backend inženir v Smart Com razvojni ekipi.

DevOps inženir - razvijaj z nami!

Pridruži se naši zavzeti ekipi kot DevOps inženir in skupaj z nami razvijaj ideje in s svojim znanjem in izkušnjami na področju razvoja programske opreme soustvarjaj varno digitalno prihodnost.

Načrtuj, programiraj, testiraj in dokumentiraj z nami.

Inženir/ka v Smart Centru upravljanih storitev

Si vešč/a v poznavanju omrežnih tehnologij in protokolov? Kaj pa oblačne tehnologije in poznavanje ključnih mehanizmov kibernetske obrambe?

Pridruži se nam kot Junior inženir/ka v Centru upravljanih storitev.

Širimo ekipo za kibernetsko varnost

Iščeš nove poslovne izzive na področju informacijske oz. kibernetske varnosti in bi jih želel udejanjati v odlični ekipi strokovnjakov? Potem imamo pravo delovno mesto zate.

Vabimo te, da postaneš novi član Smart Com ekipe kot inženir za kibernetsko varnost. Začni nov “log” zapis v svoji karieri.

Priložnost za študente

K sodelovanju vabimo tudi študente, z naravoslovno-tehničnih smeri, z znanji in izkušnjami s področja tehnologij IKT, programske in strojne opreme, programiranja, podatkovnih baz za občasno projektno delo ali delo preko študenskega servisa.

Pošlji svoj življenjepis in se nam predstavi.

Najpomembnejši del naše zgodbe

Najpomembnejši člen v verigi našega uspeha je naša predana ekipa.
Ekipo odlikujejo skupne vrednote, ki se odražajo v strokovnem in osebnem razvoju vsakega posameznika.

certifikat

Trajnostni razvoj

Trajnostni razvoj

Kot strokovna ekipa nenehno stremimo k izboljšavam, spremljamo razvojne trende ter se pravočasno odzivamo na spremembe.

zavzetost

Pozitivna naravnanost

Pozitivna naravnanost

Povezuje nas zavzetost in strast do dela, zato ustvarjamo pozitivno timsko vzdušje in okolje, v katerem se vsi dobro počutimo.

postenost

Integriteta

Integriteta

Spoštujemo dogovore in nosimo odgovornost za uspešnost svojega dela. Ponosni smo, da nas na trgu prepoznavajo kot zanesljivega partnerja.

komunikacija

Pošlji ponudbo

Če trenutno nimamo odprtih primernih ponudb za delovno mesto oz. sodelovanje, te kljub temu, da v tem trenutku ne iščemo tvojega profila vabimo, da se nam predstaviš s svojim življenjepisom.

Zakaj radi delamo v Smart Comu?

Ni boljšega načina, da izvemo več o kulturi in okolju v podjetju, kot da vprašamo zaposlene. Naši sodelavci so na vprašanje kako bi opisali svoje delo v Smart Comu odgovorili:

Peter_Ceferin_slika

Peter Ceferin, CTO

Za Smart Com rad delam, ker smo v podjetju ustvarili vrhunsko ekipo strokovnjakov in lahko uresničujemo najbolj drzne rešitve IKT. Delati v takem okolju je sen vsakega tehničnega zanesenjaka.

Gregor Zupan

Gregor Zupan, vodja zagotavljanja storitev

V Smart Com-u se vsak dan srečujem z novimi izzivi, ki me motivirajo. Z uporabo naprednih tehnologij in super ekipo se strokovno in osebnostno razvijam.

Marko Verdnik

Marko Verdnik, inženir

Od prvega dne me v Smart Comu navdušujejo dobri odnosi med sodelavci ter sproščeno in kreativno delovno okolje. Delo v tehnološko naprednem podjetju je odlična priložnost za usvajanje znanj in veščin, ki spodbujajo moj profesionalni razvoj.

null

Anamarija D. Ličen, vodja projektov v marketingu

V tehnološko naprednem okolju, ki spodbuja sodelovanje, izboljšave in se odziva na spremembe imam veliko priložnosti razvijati svoje strokovne kompetence ter profesionalno napredovati. #smartdružina #skupajjebolje

newsletterr

Bodite obveščeni o kariernih priložnostih

Če v tem trenutku ne iščemo vašega profila, vam predlagamo, da se prijavite na naš Varnostni novičnik, v katerem objavimo tudi karierne priložnosti v naši Smart Com ekipi.

Nadaljuj raziskovanje

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+