Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Karierne priložnosti

Pridruži se naši ekipi

Našo ekipo, z več kot 70 zaposlenimi, po izobrazbeni strukturi večinoma predstavljajo strokovnjaki iz področja elektrotehnike in informatike.
Karierni in osebni razvoj lahko gradite skupaj z nami na štirih glavnih področjih.

Priložnost za študente

K sodelovanju vabimo tudi študente, z naravoslovno-tehničnih smeri, z znanji in izkušnjami s področja tehnologij IKT, programske in strojne opreme, programiranja, podatkovnih baz za občasno projektno delo ali delo preko študenskega servisa.

Pošlji svoj življenjepis in se nam predstavi.

Najpomembnejši del naše zgodbe

Najpomembnejši člen v verigi našega uspeha je naša predana ekipa.
Ekipo odlikujejo skupne vrednote, ki se odražajo v strokovnem in osebnem razvoju vsakega posameznika.

certifikat

Trajnostni razvoj

Trajnostni razvoj

Kot strokovna ekipa nenehno stremimo k izboljšavam, spremljamo razvojne trende ter se pravočasno odzivamo na spremembe.

zavzetost

Pozitivna naravnanost

Pozitivna naravnanost

Povezuje nas zavzetost in strast do dela, zato ustvarjamo pozitivno timsko vzdušje in okolje, v katerem se vsi dobro počutimo.

postenost

Integriteta

Integriteta

Spoštujemo dogovore in nosimo odgovornost za uspešnost svojega dela. Ponosni smo, da nas na trgu prepoznavajo kot zanesljivega partnerja.

komunikacija

Pošlji ponudbo

Če trenutno nimamo odprtih primernih ponudb za delovno mesto oz. sodelovanje, te kljub temu, da v tem trenutku ne iščemo tvojega profila vabimo, da se nam predstaviš s svojim življenjepisom.

Zakaj radi delamo v Smart Comu?

Ni boljšega načina, da izvemo več o kulturi in okolju v podjetju, kot da vprašamo zaposlene. Naši sodelavci so na vprašanje kako bi opisali svoje delo v Smart Comu odgovorili:

Peter_Ceferin_slika

Peter Ceferin, CTO

Za Smart Com rad delam, ker smo v podjetju ustvarili vrhunsko ekipo strokovnjakov in lahko uresničujemo najbolj drzne rešitve IKT. Delati v takem okolju je sen vsakega tehničnega zanesenjaka.

Gasper_Robida_slika2

Gašper Robida, inženir

Za Smart Com sem se odločil zaradi možnosti profesionalnega razvoja. Po opravljeni praksi, študentskem delu in zaključenem mentorskem programu je Smart Com tudi moja prva zaposlitev.

inzenir_nejc_Slabe

Nejc Slabe, inženir

Z delom na področju naprednih omrežnih tehnoloških rešitev, kot je avtomatizacija omrežij, imam v Smart Comu vsak dan možnost ustvarjati prihodnost IKT. Najbolj cenim občutek pripadnosti, odlično povezanost med sodelavci in možnost za strokovno rast.

anamarija-d-licen

Anamarija D. Ličen, vodja projektov v marketingu

V tehnološko naprednem okolju, ki spodbuja sodelovanje, izboljšave in se odziva na spremembe imam veliko priložnosti razvijati svoje strokovne kompetence ter profesionalno napredovati. #smartdružina #skupajjebolje

newsletterr

Bodite obveščeni o kariernih priložnostih

Če v tem trenutku ne iščemo vašega profila, vam predlagamo, da se prijavite na naš Varnostni novičnik, v katerem objavimo tudi karierne priložnosti v naši Smart Com ekipi.

Nadaljuj raziskovanje

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+