Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Karierne priložnosti

Pridruži se naši ekipi

Našo ekipo, z več kot 70 zaposlenimi, po izobrazbeni strukturi večinoma predstavljajo strokovnjaki iz področja elektrotehnike in informatike.
Karierni in osebni razvoj lahko gradite skupaj z nami na štirih glavnih področjih.

Inženir/ka v Smart Centru upravljanih storitev (M/Ž)

Si vešč/a v poznavanju omrežnih tehnologij in protokolov? Kaj pa oblačne tehnologije in poznavanje ključnih mehanizmov kibernetske obrambe?

Pridruži se nam kot inženir/ka v Smart Centru upravljanih storitev.

Širimo razvojno ekipo - DevOps inženir/ka

Iščeš nove in zanimive razvojne projekte, s katerimi boš lahko gradil/a svojo kariero in izkušnje? Potem imamo pravo delovno mesto zate.

Vabimo te, da postaneš novi član Smart Com razvojne ekipe kot DevOps inženir/ka ter s svojimi svežimi in inovativnimi idejami pripomoreš k varni digitalni prihodnosti.

Skrbnik internih orodij / informatik (M/Ž)

Si želiš s svojim poznavanjem procesov in izkušnjami na področju procesov in ITSM orodij voditi implementacijo in uporabo takšnega orodja? Uživaš v koordinaciji zavzete ekipe za doseganje zastavljenih ciljev?

Potem se nam pridruži kot skrbnik internih orodij oz. informatik, saj se boš odlično ujel z našo razvojno ekipo!

Širimo ekipo za kibernetsko varnost

Iščeš nove poslovne izzive na področju informacijske oz. kibernetske varnosti in bi jih želel udejanjati v odlični ekipi strokovnjakov? Potem imamo pravo delovno mesto zate.

Vabimo te, da postaneš novi član Smart Com ekipe kot inženir za kibernetsko varnost. Začni nov “log” zapis v svoji karieri.

komunikacija

Pošlji ponudbo

Če trenutno nimamo odprtih primernih ponudb za delovno mesto oz. sodelovanje, te kljub temu, da v tem trenutku ne iščemo tvojega profila vabimo, da se nam predstaviš s svojim življenjepisom.

Širimo ekipo - Frontend developer

Iščeš nove poslovne izzive na področju razvoja? Si želiš zanimivih projektov, strokovnega mentorstva, sproščeno delovno okolje in ekipo? Želiš svoje sveže in inovativne ideje na področju razvoja programske opreme prenesti v rešitve, ki jih vpeljujemo v različne evropske projekte?

Potem te vabimo, da postaneš novi član Smart Com razvojne ekipe kot FRONTEND DEVELOPER.

Širimo ekipo - Backend developer

Iščeš nove poslovne izzive na področju razvoja? Si želiš zanimivih projektov, strokovnega mentorstva, sproščeno delovno okolje in ekipo? Želiš svoje sveže in inovativne ideje prenesti v konkretne rešitve? Potem imamo pravo delovno mesto zate.

Vabimo te, da postaneš novi član Smart Com razvojne ekipe kot BACKEND DEVELOPER.

Najpomembnejši del naše zgodbe

Najpomembnejši člen v verigi našega uspeha je naša predana ekipa.
Ekipo odlikujejo skupne vrednote, ki se odražajo v strokovnem in osebnem razvoju vsakega posameznika.

certifikat

Trajnostni razvoj

Trajnostni razvoj

Kot strokovna ekipa nenehno stremimo k izboljšavam, spremljamo razvojne trende ter se pravočasno odzivamo na spremembe.

zavzetost

Pozitivna naravnanost

Pozitivna naravnanost

Povezuje nas zavzetost in strast do dela, zato ustvarjamo pozitivno timsko vzdušje in okolje, v katerem se vsi dobro počutimo.

postenost

Integriteta

Integriteta

Spoštujemo dogovore in nosimo odgovornost za uspešnost svojega dela. Ponosni smo, da nas na trgu prepoznavajo kot zanesljivega partnerja.

Zakaj radi delamo v Smart Comu?

Ni boljšega načina, da izvemo več o kulturi in okolju v podjetju, kot da vprašamo zaposlene. Naši sodelavci so na vprašanje kako bi opisali svoje delo v Smart Comu odgovorili:

Peter_Ceferin_slika

Peter Ceferin, CTO

Za Smart Com rad delam, ker smo v podjetju ustvarili vrhunsko ekipo strokovnjakov in lahko uresničujemo najbolj drzne rešitve IKT. Delati v takem okolju je sen vsakega tehničnega zanesenjaka.

Gasper_Robida_slika2

Gašper Robida, inženir

Za Smart Com sem se odločil zaradi možnosti profesionalnega razvoja. Po opravljeni praksi, študentskem delu in zaključenem mentorskem programu je Smart Com tudi moja prva zaposlitev.

inzenir_nejc_Slabe

Nejc Slabe, inženir

Z delom na področju naprednih omrežnih tehnoloških rešitev, kot je avtomatizacija omrežij, imam v Smart Comu vsak dan možnost ustvarjati prihodnost IKT. Najbolj cenim občutek pripadnosti, odlično povezanost med sodelavci in možnost za strokovno rast.

anamarija-d-licen

Anamarija D. Ličen, vodja projektov v marketingu

V tehnološko naprednem okolju, ki spodbuja sodelovanje, izboljšave in se odziva na spremembe imam veliko priložnosti razvijati svoje strokovne kompetence ter profesionalno napredovati. #smartdružina #skupajjebolje

newsletterr

Bodite obveščeni o kariernih priložnostih

Če v tem trenutku ne iščemo vašega profila, vam predlagamo, da se prijavite na naš Varnostni novičnik, v katerem objavimo tudi karierne priložnosti v naši Smart Com ekipi.

Nadaljuj raziskovanje

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+