Optisis
dsc
Beenius
Castoola
ZAPRI+

Družbena odgovornost

Širimo poslovno miselnost Simona Sineka

Verjamemo v njegovo prepričanje, da je za trajen uspeh podjetja ključnega pomena to, da ima jasno začrtano vizijo, ki jo začnemo opredeljevati z našim namenom ZAKAJ delujemo.

Slovenski prevodi knjižnih uspešnic

S slovenskim prevodom knjižnih uspešnic Simona Sineka, želimo približati in razširiti njegove misli v naše okolje in prispevati k trajnem in odgovornem razvoju družbe.

Zacni-z-zakaj-knjiga_naslovnicaa
Skupaj_je_bolje_knjiga_naslovnicaa

Začni z zakaj

Slovenski prevod knjige “Start With Why” vam bo v veliko pomoč pri širjenju koncepta “zlatega kroga” na gospodarskem in družbenem področju.

“Začeti z zakaj” pomeni poiskati in izpostaviti osebne ter poslovne vrednote, za katere si prizadevamo. Šele jasno določen ZAKAJ nam omogoča široko prepoznavnost; disciplina in doslednost pri tem, KAKO in KAJ delamo, pa nam zagotavljata celosten in dolgoročen obstoj.

Zakaj delujemo

V knjigi Začni z zakaj Simon Sinek izpostavlja, da veliki vodje navdihujejo ljudi – in to želim tudi sam.

Drugačen pristop in jasno začrtana vizija – ZAKAJ delujemo vam bo pomagala spodbujati sodelovanje, pozitiven odnos do sprememb in predanost znanju. Navdihnite sodelavce in jim povrnite občutek, da delajo stvari, ki jih navdihujejo.

Vabim vas, da se nam pridružite!

Skupaj je bolje

Čudovita ilustrirana knjiga Skupaj je bolje vas bo skozi očarljivo zgodbo o spremembah navdihnila, da odkrijete pogum in hkrati opogumite tudi druge, da sledijo svoji viziji.

Raziščite ideje Simona Sineka na popolnoma nov način

Ta bogato ilustrirana pripoved, ki je polna navdihujočih citatov, prikazuje čudovito zgodbo o treh otrocih, ki gredo na pot na novo igrišče in se zavzemajo za to, kar verjamejo. Simon Sinek zgodbo uporabi kot mataforo za vsakogar, ki želi narediti spremembo in slediti svojim sanjam.

Sporočilo je preprosto: čim močnejši so naši medsebojni odnosi, tem močnejše so vezi zaupanja in sodelovanja. Tako skupaj dosežemo več in nas na osebni kot karierni poti spremlja občutek izpolnjenosti.

Spoznajte nas

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+