Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Izobraževalni center Smart Com

Znanje za strokovno rast

Pridobite nova ali nadgradite že obstoječa znanja ter s pridobljenim certifikatom potrdite strokovno obvladovanje izbranega področja.

kibernetska varnost

Ozaveščanje uporabnikov o varnostnih grožnjah

Okrepite informacijsko varnost

Z rednim osveščanjem in izobraževanjem zaposlenih o nevarnostih, ki so jim izpostavljeni pri vsakodnevni uporabi informacijskih tehnologij.

Preverite dejanski nivo znanja vaših zaposlenih ter jih podučite o pravilnih oz. nevarnih reakcijah (pri ravnanju z gesli, odpiranju 'lažnih' e-sporočil in povezav...) ter tako zmanjšajte tveganje 'človeškega faktorja'.

null

Uradni izobraževalni center Juniper Networks (JNAEC)

Avtoriziran partner za uradne Juniper tečaje

Pridobite praktično znanja o konfiguriranju, nameščanju in vzdrževanju rešitev Juniper Networks, ki ga lahko takoj uporabite pri vsakodnevnem delu.

Vsebine podajajo visoko usposobljeni Juniper Networks avtorizirani inštruktorji, s poglobljenim tehničnim znanjem in uporabo originalne literature.

certifikat

Specializirana namenska izobraževanja in usposabljanja

Pot do znanja

Pod mentorstvom naše ekipe certificiranih strokovnjakov pridobite teoretična in praktična znanja vezana na vzpostavljanje omrežnih rešitev ter rešitev s področja informacijske varnosti, prilagojena vašim specifičnim potrebam in željam.

Naj vaši zaposleni postanejo najmočnejši del varnostne verige

Preverite dejanski nivo znanja vaših zaposlenih ter jih podučite o pravilnih oz. nevarnih reakcijah (pri ravnanju z gesli, odpiranju ‘lažnih’ e-sporočil in povezav…) ter tako zmanjšajte tveganje ‘človeškega faktorja’.

Izobraževanje: kako varno delati od doma

Redno ozaveščanje in izobraževanje zaposlenih o hekerskih grožnjah pri vsakodnevni uporabi interneta in komunikacijskih naprav je ključno za večjo kibernetsko varnost v podjetju.

To še posebej velja, ko zaposleni delajo izveden pisarne, pa naj bo to od doma ali druge lokacije. Tak način dela prinaša številna nova varnostna tveganja, zato sta potrebni dobra priprava in znanje.

Na enem mestu smo zbrali najpomembnejše nasvete in priporočila, da bo delo od doma varno, učinkovito in prijetno.

Janko Kersnik, Juniper Networks Certified Instructor (JNCI), JNCIP-SEC, JNCIP-SP, JNCIP-ENT, Ingenious Champion

Kot certificiran predavatelj za Juniper Networks rešitve že več kot deset let izvaja specializirana tehnološka predavanja organizirana v Smart Com JNAEC.

V tem času je svoje bogato znanje in izkušnje uspešno posredoval več kot tristo udeležencem.

Junos Security pot učenja

Namenjena slušateljem, ki upravljajo Junos operacijske sisteme, konfigurajo Junos naprave in SRX naprave ter želijo vpeljati in upravljati napredne varnostne funkcije ter t. i. ‘next-generation’ varnostne funkcije Junosa. Po zaključenem tečaju se lahko opravi izpit za pridobitev certifikata. Izpiti se opravljajo v PearsonVue izpitnih centrih.

newsletterr

Zagotovite si mesto

In nadgradite svoja znanja. Preverite termine izvedbe tečajev.

newsletterr

Zagotovite si mesto

In nadgradite svoja znanja. Preverite termine izvedbe tečajev.

Enterprise Routing in Switching pot učenja

Namenjena inženirjem in omrežnim operaterjem v NOC, ki želijo pridobiti troubleshooting znanja ter slušateljem, ki želijo pridobiti znanja o konfiguriranju in upravljanju stikal, ki uporabljajo Junos programsko opremo. Po zaključenem tečaju se lahko opravi izpit za pridobitev certifikata. Izpiti se opravljajo v PearsonVue izpitnih centrih.

newsletterr

Zagotovite si mesto

In nadgradite svoja znanja. Preverite termine izvedbe tečajev.

Service Provider Routing in Switching pot učenja

Namenjena inženirjem in omrežnim operaterjem, ki želijo pridobiti dodatna znanja o stikalih in njihovi konfiguraciji ter temeljna znanja o Multiprotocol Label Switching.
Po zaključenem tečaju se lahko opravi izpit za pridobitev certifikata. Izpiti se opravljajo v PearsonVue izpitnih centrih.

newsletterr

Zagotovite si mesto

In nadgradite svoja znanja. Preverite termine izvedbe tečajev.

Najbolj brane vsebine

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+