Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Izobraževalni center Smart Com

Znanje za strokovno rast

Pridobite nova ali nadgradite že obstoječa znanja s področja kibernetske varnosti ali omrežnih tehnologij.

varnost-v-OT

4-dnevni tečaj: Kibernetska varnost ICS/OT/IoT okolij

Specialistično izobraževanje

Nadgradite svoje znanje s področja varnosti v industriji in kritični infrastrukturi (energetika, infrastruktura, promet in logistika, zdravstvo, preskrba z vodo...).

Preko predavanj in praktičnih vaj spoznajte, kako učinkovito zaščititi tovrstna okolja pred zlorabami in hekerskimi napadi in zagotovite neprekinjeno delovanje.

kibernetska varnost

Ozaveščanje uporabnikov o varnostnih grožnjah

Okrepite informacijsko varnost

Z rednim osveščanjem in izobraževanjem zaposlenih o nevarnostih, ki so jim izpostavljeni pri vsakodnevni uporabi informacijskih tehnologij.

Preverite dejanski nivo znanja vaših zaposlenih ter jih podučite o pravilnih oz. nevarnih reakcijah (pri ravnanju z gesli, odpiranju 'lažnih' e-sporočil in povezav...) ter tako zmanjšajte tveganje 'človeškega faktorja'.

certifikat

Specializirana namenska izobraževanja in usposabljanja

Pot do znanja

Pod mentorstvom naše ekipe certificiranih strokovnjakov pridobite teoretična in praktična znanja vezana na vzpostavljanje omrežnih rešitev ter rešitev s področja informacijske varnosti, prilagojena vašim specifičnim potrebam in željam.

Jesenski 4-dnevni izobraževalni tečaj

Edinstvena priložnost, da nadgradite svoje znanje že to jesen!

Kibernetska varnost ICS/OT/IoT okolij

Od 8. – 11. novembra 2021 se nam pridružite na specialističnem tečaju ‘Kibernetska varnost ICS/OT/IoT okolij’, kjer boste skozi predavanja in laboratorijske vaje pridobili napredno poznavanje industrijskih oz. procesnih okolij (ICS/OT/IoT), s poudarkom na razumevanju kibernetski varnosti!

Naj vaši zaposleni postanejo najmočnejši del varnostne verige

Preverite dejanski nivo znanja vaših zaposlenih ter jih podučite o pravilnih oz. nevarnih reakcijah (pri ravnanju z gesli, odpiranju ‘lažnih’ e-sporočil in povezav…) ter tako zmanjšajte tveganje ‘človeškega faktorja’.

Izobraževanje: kako varno delati od doma

Redno ozaveščanje in izobraževanje zaposlenih o hekerskih grožnjah pri vsakodnevni uporabi interneta in komunikacijskih naprav je ključno za večjo kibernetsko varnost v podjetju.

To še posebej velja, ko zaposleni delajo izveden pisarne, pa naj bo to od doma ali druge lokacije. Tak način dela prinaša številna nova varnostna tveganja, zato sta potrebni dobra priprava in znanje.

Na enem mestu smo zbrali najpomembnejše nasvete in priporočila, da bo delo od doma varno, učinkovito in prijetno.

newsletterr

Izobraževanja po meri uporabnika

Redna in dovolj pogosta izobraževanja ter ozaveščanje zaposlenih, še posebej na področju kiberentske varnosti in hekerskih tehnik, zmanjšujejo tveganje, da heker uspešno izvede napad.

Najbolj brane vsebine

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+