Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Transportna omrežja

Transportna omrežja nove generacije

Učinkovito komunikacijsko omrežje je odraz prilagojenosti storitvam, ki se čez omrežje prenašajo. Pojav novih storitev z zahtevami po višji kakovosti in kapaciteti prenosa zahteva vedno nove pristope pri snovanju omrežja.

stikalo

MPLS-Transport Profile in SDN

Tranporstna omrežja so s tem pridobila determinističnost, saj je kontrolna funkcionalnost fizično ločena od funkcionalnosti podatkovnega prometa.
softwere

Programabilnost strojne opreme

Virtualizacija omrežnih funkcij – NFV omogoča vzpostavljanje omrežne opreme, ki je prilagojena zahtevam okolja.
nadzorni center

Sodobni nadzorni sistem

Omogoča enostaven pregled nad delovanjem transportnega omrežja (prikaz nepravilnostih, parametri, potek storitev na vseh in med vsemi uporabljenimi sloji OSI).

Vpliv 5G na transportna omrežja

Pri uvajanju 5G mobilnih omrežij je ključnega pomena, da zagotovimo odzivnost, zanesljivost in predvsem nadzor nad transportnimi omrežji.

Z uvedbo sodobnih POT-S omrežij z integrirano funkcionalnostjo na slojih L0, L1, L2, L2, 5 in z implementacijo SDN.

S tem zagotovimo integralno rešitev v vseh delih omrežja, od povezovanja antenskih in baznih postaj, do hrbteničnih transportnih povezav za mobilna omrežja.

Pri tem uporabljamo nove pristope za vzpostavitev odprtih optičnih transportnih omrežij, ki imajo integrirano funkcionalnost L0, L1, L2, L2, 5 v kompaktnih ohišjih. S tem optimiziramo investicijske stroške in porabo energije.

Kaj pa transport podatkov v poslovnih omrežjih?

Potrebe po velikih kapacitetah prenosa podatkov v poslovnih omrežjih rešujemo s postavitvijo redundantnih podatkovnih centrov in s prehodom na storitve “iz oblaka”.

Pri tem zagotavljamo zaščiteno komunikacijsko povezavo, ki ima na fizičnem sloju najmanjše zakasnitve in omogoča najvišjo izkušnjo končnega uporabnika informacijskih storitev.

Vloga SDN pri ponujanju komunikacijskih storitev

Prisluhnite našemu strokovnjaku za omrežne tehnologije Klausu Samardžiću, ki je na Seminarju Optičnih Komunikacij predstavil vlogo SDN in dinamičnih konfiguracij parametrov optoelektričnih elementov pri ponujanju komunikacijskih storitev v optičnih transportnih omrežjih (NaaS).

komunikacija

Predstavite nam vaš izziv

Naši strokovnjaki za omrežne tehnologije vam pomagajo pri izbiri, pripravi in vzpostavitvi tehnološko naprednih rešitev za transportna omrežja. Predstavite nam naš izziv in z veseljem ga bo ekipa preučila.

Zakaj sodelovati z našo ekipo?

Naša ekipa ima izkušnje in znanje s področja vzpostavljanja in implementacije naprednih transportnih omrežij.

Strokovnjaki

Ekipa s certificiranim znanjem in večletnimi izkušnjami na področju transportnih omrežij.

Poznavanje mednarodnih standardov

Rešitve pripravljamo v skladu s smernicami uveljavljenih mednarodnih organizacij (OTN-Optical Transport Network, Carrier Ethernet).

Storitveni center

Ustvarjamo dodatno vrednost za naše stranke in partnerje pri snovanju, projektiranju, implementaciji in vzdrževanju transportnih omrežjih.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

Priporočamo

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+