Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Wi-Fi omrežja

Glavne prednosti Wi-Fi omrežij

Z uvajanjem 802.11ax protokolov bo ponujanje storitev v Wi-Fi omrežjih doseglo novo kvaliteto.

tlesk

Enostavna infrastrukturna postavitev

Namestitev omrežja zahteva le malo več
od dostopne točke, za razliko od klasičnih omrežij.
propustnost

Propustnost prometa

Zadostuje za vse storitve
v poslovnih omrežjih.
uporabniki

Razširljivost

Dodajanje novih uporabnikov je enostavno in
ne zahteva dodatne infrastrukture.

Prihodnost je zdaj 802.11ax!

Posamezni segmenti omrežji energetskih podjetij,  industrijska omrežja s kritičnimi procesi, omrežja infrastrukturnih podjetij se vzpostavljajo z rešitvami na osnovi 802.11ax standardov.

Dostopovna točka (Access Point – AP) v skladu z 802.11ax standardom bo prvič lahko istočasno komunicirala z večjim številom klientov zahvaljujoči OFDMA (Orthogonal frequency-division multiple access). S tem se odpre področje IoT, ki je do sedaj bilo pokrito samo z 802.11ah standardom.

V prostoru z veliko uporabniki ali z zahtevo po večjih propustnosti bomo z AP na osnovi standarda 802.11ax odgovorili na komunikacijske potrebe od prenosa podatkov preko VoWi-Fi do video tokov.

Štirikratno hitrost v primerjavi z AP v skladu z 802.11ac standardom ali več istočasno povezanih mobilnih uporabnikov bomo dosegli, ko bo večina mobilne opreme – klientov delovala z novim standardom.

Oprema v skladu z standardom 802.11ax je za nazaj kompatibilna in omogoča delovanje mobilnih uporabnikov v skladu s starejšimi standardi.

Prikaži več
Skrij

Wi-Fi storitve v oblaku

Tradicionalnim rešitvam WLAN, ki temeljijo na zastaranih arhitekturah, primanjkuje prilagodljivosti, zanesljivosti, zmogljivosti in prožnosti za naslavljanje zahtevnih in raznolikih potreb sodobnega poslovanja.

WLAN platforma za digitalno dobo

S podporo iz “iz oblaka”, ki temelji na umetni inteligenci (UI), v brezžičnem omrežju zagotovite učinkovito avtomatizacijo omrežja kar prispeva k prihranku časa in znižanju stroškov ter višji kakovosti uporabniške izkušnje.

Začnite graditi omrežje, ki ga poganja UI.

Izkoristite EU pobudo za vzpostavitev brezplačnega interneta na javnih mestih

Namen pobude WiFi4EU je zagotoviti brezplačen dostop do Wi-Fi povezljivosti za meščane in obiskovalce javnih mest, kot so parki, trgi, javne zgradbe, knjižnice, zdravstveni domovi in muzeji v občinah v državah članicah EU. Do konca 2020 bosta objavljena še dva razpisa v okviru pobude WiFi4EU.

Kakšni so trendi na področju Wi-Fi omrežij?

Ekipa strokovnjakov za omrežne tehnologije pripravlja tudi strokovna mnenja in vpoglede v trende na področju Wi-Fi omrežij.

Za vas smo jih zbrali v našem vsebinskem hubu.

komunikacija

So Wi-Fi rešitve primerne za vaše poslovno omrežje?

Naši strokovnjaki za omrežne tehnologije vam lahko pomagajo pri pripravi optimalnih tehnoloških rešitev za vzpostavitev sodobnih Wi-Fi omrežij. Predstavite nam vaš izziv.

Naše kompetenčne prednosti

Razlogi, da zaupate naši ekipi pri vzpostavitvi sodobnega Wi-Fi omrežja.

Ekipa strokovnjakov

Naša ekipa strokovnjakov za omrežne tehnologije vzpostavlja zahtevna sodobna poslovna in industrijska omrežja.

Mednarodni certifikati

Odlikuje nas znanje o sodobnih tehnologijah in trendih pri razvoju Wi-Fi omrežji.

Celostni pristop

Sodelujemo pri načrtovanju, projektiranju, implementaciji in vzdrževanju Wi-Fi omrežji vzpostavljenimi s sodobnimi tehnologijami.

Storitveni center

Nudimo tehnično podporo 24/7.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih.

Izpostavljene vsebine

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+