Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

SIEM

Zakaj lahko sistem SIEM zavaruje vaš informacijski sistem?

Rešitve za upravljanje varnostnih informacij in dogodkov (SIEM) so prvotno namenjene za skladnost s standardi in za upravljanje dnevniških zapisov z namenom nadzorovanja, uporabe, pregleda obremenitve ter ugotavljanje napak v infrastrukturi IT.

ERP_sistemi

Zbiranje in hramba dnevniških zapisov

lupa

Nabor informacij za raziskovanje izrednih dogodkov

odzivnost_varnost

Obveščanje v realnem času na podlagi korelacije varnostnih dogodkov

varnostni pregledi

Odkrivanje in raziskovanje napadov

Zaznavanje varnostnih groženj z rešitvijo SIEM

Dandanes so rešitve SIEM postala zbirna točka za varnostna opozorila, so jih organizacije začele uporabljati za odkrivanje in raziskovanje napadov – vendar z omejenim uspehom. Rešitve SIEM, ki so osredotočena izključno na dnevniške zapise naprav niso več kos pravočasnemu zaznavanju in raziskovanje zapletenih groženj.

Za naslavljanje takšnih zahtev vpeljujemo rešitve SIEM tehnološkega partnerja RSA. Tako omogočimo hitrejše zaznavanje in odzivanje na grožnje z zagotavljanjem informacij o grožnjah iz končnih točk, iz omrežja, oblaka in virtualnih okolij.

Poleg tega združujemo bistveni poslovni kontekst z avtomatizacijo in zmožnostmi strojnega učenja, ki pripomoreta k hitrejši in bolj natančni določitvi groženj in odgovorom na njih.

Prikaži več
Skrij
newsletterr

Upravljajte informacijski sistem z rešitvijo SIEM

Naši strokovnjaki za upravljanje informacijskih sistemov z veseljem preučijo vaš izziv in vam svetujejo pri izbiri in izvedbi optimalne tehnološke rešitve, ki bo prijazna in funkcionalno dovršena.

RSA NetWitness UEBA – zaščita pred naprednimi grožnjami

V dobi, ko se varnostno tveganje nenehno veča, postaja zaščita pred zlonamernimi akterji vedno bolj zapletena. V veliko pomoč so nam lahko celovite rešitve, ki varnostnim analitikom omogočajo zgodnje odkrivanje in pravočasno odzivanje na grožnje.

RSA NetWitness UEBA (User and Entity Behavior Analytics) je namensko zasnovana rešitev za analizo vedenja uporabnikov in entitet, ki je integrirana kot osrednji del platforme NetWitness.

Naše kompetenčne prednosti

Strokovnjaki

Specializirani smo za vzpostavljanje naprednih tehnoloških rešitev za upravljanje z infrastrukturo IKT.

Tehnološka partnerstva

Sodelujemo s tehnološkimi prvaki na področju upravljanja z infrastrukturo IKT.

Lastni laboratorij

V lastnem laboratoriju preverjamo in testiramo tehnološke rešitve.

Tehnična podpora

V storitvenem centru vam nudimo tehnično podporo 24/7.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

Izpostavljene vsebine

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+