Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Javni sektor in javna uprava

Zanesljiva in varna omrežja za javno dobro

Le zanesljivo, varno in visoko zmogljivo omrežje omogoča, da javna uprava in javne institucije zagotavljajo učinkovite in dostope storitve in spletne aplikacije.

Javna uprava z zaupanjem vrednimi in naprednimi rešitvami IKT

Naše rešitve, po eni strani zagotavljajo zaščito občutljivih podatkov, po drugi strani pa dovoljujejo nadzorovan (avtenticiran) dostop do organizacij in oddelkov, ki so razporejeni po različnih lokacijah, največkrat na območju celotne države.

Znotraj varnega omrežja lahko med seboj komunicirajo v realnem času. Vse to prinaša povečanje delovne učinkovitosti javne uprave in izboljšanje storitev za vse uporabnike.

Tečaj: Kibernetska varnost ICS/OT/IOT okolij

Preko predavanj in praktičnih vaj prilagojenih javnim gospodarskim družbam boste pridobili napredno poznavanje delovanja naprav in protokolov, ki se uporabljajo v ICS/OT/IoT okoljih s poudarkom na razumevanju kibernetske varnosti in poznavanju varnostih ranljivosti.

Zagotovite visoko razpoložljivost bistvenih storitev.

10 priporočil za varno avtentikacijo

Javna uprava ni imuna na kibernetske napade. Napadalec lahko ugane geslo uporabnika tudi, če je zaposlen v javni upravi? Varna avtentikacija je zato nujna pri vzpostavljanju ustreznih varnostnih praks.

Večina aplikacij in storitev, ki jih uporabljamo v poslovnem ali domačem okolju, temelji na varnostnem pristopu vnosa uporabniškega imena in gesla. Prav zato so ta tudi vse bolj pogosta tarča nepridipravov. Način, kako pridobiti ali celo uganiti geslo posameznega uporabnika, je zanje lažje (in cenejše) od iskanja ranljivosti v informacijskih sistemih ter aplikacijah. V beli knjigi vam razkrivamo kako preveriti ali so gesla varna pred napadalci.

Zakaj izbrati Smart Com ekipo?

Naše večletne znanje in izkušnje pri vzpostavljanju in integraciji rešitev za javno upravo vam pomagajo pri načrtovanju, optimizaciji in upravljanju omrežja IKT reštitev, uvedbi naprednih rešitev IKT in zmanjševanju stroškov povezanih z administracijo, šolanjem ter ugotavljanjem in odpravljanjem napak.

Strokovnjaki

Naša ekipa šteje več kot 60 strokovnjakov s področja omrežnih tehnologij in kibernetske varnosti.

Certifikati

Naša ekipa strokovnjakov se nenehno usposablja in nadgrajuje svoje znanje, kar izkazujemo s številnimi strokovnimi certifikati.

Storitveni center

Vzpostavili smo model storitev, ki vam omogočajo kontroliran vpliv na optimizacijo stroškov vzpostavitve in obvladovanja sistemov IKT.

Tehnološki partnerji

Sodelujemo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih

Priporočamo

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+