Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Rešitve

IKT rešitve za vaš napredek

Naša ekipa strokovnjakov uvaja in razvija sistemske informacijsko-komunikacijske rešitve za različne gospodarske panoge.

Sistemske informacijsko-komunikacijske rešitve pripravljamo po vaši meri in uporabljamo inovativne pristope ter preverjene najnovejše tehnologije. Tako vam zagotavljamo enostavno upravljanje kompleksnih omrežij, zmanjšanje stroškov poslovanja ter spremljanje in izboljšanje učinkovitosti informacijsko-komunikacijskih sistemov.

Kako rešitve ocenjujejo naši partnerji?

Sistem Pulse Secure uporabljamo že dve leti, in sicer za potrebe Teleradiološkega dostopa do SB Izola in SB Jesenice. Enostaven je za uporabo, deluje stabilno, uporabljamo ga na več platformah (Windows10, IOS, Windows Mobile in Android). Uporabniška izkušnja je odlična.
asist. prim. Branko Cvetičanin, dr. med., Specialist radiolog, Vodja dejavnosti radiologije, Splošna bolnišnica Izola

Gospodarske panoge

Razumemo izzive, s katerimi se srečujejo organizacije v različnih gospodarskih panogah. Še posebej pa razumemo specifične potrebe, s katerimi organizacije odgovarjajo na sodobne izzive poslovanja. Spoznanja, ki so ga prinesla dolgoletna sodelovanja z najrazličnejšimi uporabniki, so naša prednost. Te vpeljujemo pri snovanju rešitev po meri, ki odgovarjajo vašim specifičnim potrebam in uresničujejo vašo vizijo.

Obvladovanje najsodobnejših razvojnih in sistemskih informacijsko-komunikacijskih rešitev, številne partnerske naveze in usposobljeni strokovnjaki omogočajo celovit pristop pri zagotavljanju infrastrukture IKT za naslednja gospodarska področja.

Tehnološki partnerji

Sistemske rešitve IKT vzpostavljamo z globalnimi vodji v posameznih tehnoloških segmentih.

Izpostavljene vsebine

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+