23-tehnoloska-konferenca-smart-comPrisluhnite predstavitvam rešitev, trendov, konceptov, ki bodo krojile svet IKT, pod vodstvom naših vrhunskih strokovnjakov na letošnji že 23. Tehnološki konferenci Smart Com, ki bo potekala 16. septembra 2021, v kongresnem centru hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

 

Letošnja izvedba bo potekala pod sloganom »Zlivanje tehnologij in znanj za povečanje učinkovitosti«. Naši in vabljeni (tuji) strokovnjaki bodo v več kot 21 predstavitvah izpostavili dobre prakse in tehnološke novosti s področja kibernetske varnosti, omrežnih tehnologij in poslovno kritičnih sistemov (ICS).

 

Vsebinski poudarki

Predavanja so vsebinsko združena v tri programske sklope. Predstavitve v prvem sklopu ‘kibernetska varnost’ bodo razkrivale tehnološke rešitve in storitve za širjenje perimetra kibernetske varnosti ter povečevanje stopnje zrelosti kibernetske varnosti v organizacijah/podjetjih.

 

Drugi sklop ‘poslovno kritični sistemi (ICS)’ bo namenjen predstavitvam, ki bodo prinašale uporabne nasvete za povečevanje učinkovitosti in odpornosti na kibernetske grožnje kar je ključnega pomena za sisteme IKT v kritični infrastrukturi, kjer sta varnost in visoka razpoložljivost na prvem mestu.

 

Tretji sklop ‘omrežne tehnologije’ pa se bo osredotočal na vsebine s področja avtomatizacije, konvergence podatkovnih centrov in čedalje hitrejši prehod na oblačne rešitve kar omogoča povečevanje učinkovitosti in nove storitve različnim uporabnikom.

 

23. Tehnološka konferenca s prenovljeno spletno podobo

V kratkem bomo objavili celoten program 23. Tehnološke konference, ki tudi letos nastaja pod taktirko Petra Ceferina, tehničnega direktorja. Zato spremljajte prenovljeno spletno stran konference, kjer bomo sproti objavljali novosti in zanimivosti.

 

Udeležba na konferenci je brezplačna, obvezna je le predhodna prijava preko spletnega obrazca na uradni spletni strani.

 

Se vidimo septembra!