Prejšnje generacije omrežja Wi-Fi (približno zadnjih 20 let) so se osredotočale na povečanje podatkovne hitrosti. Wi-Fi 6 (znan tudi kot 802.11ax) pa je nova generacija tehnologije Wi-Fi z novim poudarkom na učinkovitosti in zmogljivosti. Tehnologija Wi-Fi 6 je namenjena boljši in učinkovitejši uporabi obstoječega radiofrekvenčnega medija.

 

V e-knjigi Vodič po Wi-Fi 6 si lahko ogledate razvoj standardov tehnologije Wi-Fi in izzive, s katerimi se srečujejo današnja omrežja Wi-Fi, pa tudi novo generacijo tehnologije Wi-Fi (Wi-Fi 6), ki postavlja nove standarde pri večji učinkovitosti delovanja.

 

Komu je e-knjiga Vodič po Wi-Fi 6 namenjena?

  • vodic-po-wifi6Strokovnjakom za infrastrukturo IT, se pravi nekomu, ki ima v nazivu karkoli, kar se nanaša na omrežja, brezžično omrežje ali internet oblak.
  • Vsem, ki delate za srednje do veliko podjetje, ki ima visoke zahteve za poslovni Wi-Fi in vas zanima, kaj je novega na tem področju.

 

Kaj vas čaka v e-knjigi?

  • Oris trenutnih izzivov, ki jih prinaša Wi-Fi 6,
  • Prikaz, kako OFDMA izboljša učinkovitost,
  • Pregled ključnih Wi-Fi 6 tehnologij, kot so barva BSS, TWT in 1024-QAM,
  • Kako podaljšati življenjsko dobo baterije v odjemalcih s TWT (ciljnim časom bujenja) ter
  • Ključna vprašanja in pomisleki o Wi-Fi 6 pri vpeljavi v vaše obstoječe omrežje.

 

Poenostavite vse vidike vašega (brez)žičnega omrežja od načrtovanja, nadzora do vzdrževanja. Izbor pravih rešitev vam pomaga, da se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno, namesto da bi se ukvarjali s ponavljajočimi in dolgotrajnimi operativnimi nalogami.

 

Naši omrežni strokovnjaki imajo pri izboru rešitev vedno v mislih, da vam zagotovijo največjo prilagodljivost, nenehne inovacije in dosledno uporabniško izkušnjo.

 

Pišite nam za sestanek in pogovorili se bomo o optimalnih rešitvah za vaše informacijsko okolje. Gre za vaše omrežje, zato verjamemo, da bi morali imeti svobodo, da ga postavite po svoje.