Brezžično omrežje nove generacije za odlično kakovost uporabniške izkušnje

 

Za sodobne storitve, ki jih zahteva uporabnik, osnovna mobilna povezljivost ne zadošča več. Vedno večja pričakovanja uporabnikov, pa tudi vedno večja kompleksnost aplikacij oz. storitev, zahteva spremembo osnovne brezžične infrastrukture.

 

Na webinarju lahko pobliže spoznate, kako zagotavljati pametne brezžične in lokacijske storitve, ki jih poganja Mist AI, inteligentne Juniper rešitve zasnovane za digitalno dobo.

 

Klaus Samardžić, vodilni inženir s področja optičnih transportnih in radijskih WLAN sistemov, je v predavanju za naslovom Wi-Fi in BLE za zagotavljanje lokacijskih storitev predstavil delovanje lokacijskih storitev in scenarije uporabe te napredne zmožnosti Juniper rešitev za (brez)žični dostop.

 

Znanost o podatkih, združena s sodobnimi zmožnostmi brezžičnega omrežja

Juniper Mist platforma združuje edinstven vpogled v vedenje uporabnikov na brezžičnih napravah s proaktivnimi dejanji za preprostejše delovanje in odlično mobilno izkušnjo, zato je kot nalašč za  zdravstvene in izobraževalne ustanove, hotelirstvo, maloprodajo ter pisarniške prostore, športne centre in prometne postaje. S širjenjem novih tehnologij, kot je Bluetooth Low Energy (BLE) med drugim v realnem času zagotavlja lociranje sredstev in spremljanje uporabnikov.

 

Komu je webinar namenjen?

  • strokovnjakom za omrežno infrastrukturo,
  • vsem, ki razmišljate o zamenjavi oz. nadgradnji obstoječe omrežne infrastrukture,
  • IT strokovnjakom, ki ste odgovorni za omrežno infrastrukturo in si želite pobliže spoznati delovanje Mist platforme