Optisis
dsc
Beenius
ZAPRI+

Knjiga Skupaj je bolje

Naročilo knjige Skupaj je bolje

Raziščite ideje Simona Sineka na popolnoma nov način!

Čudovita ilustrirana knjiga Skupaj je bolje vas bo skozi očarljivo zgodbo o spremembah navdihnila, da odkrijete pogum in hkrati opogumite tudi druge, da sledijo in uresničujejo vizije. Z izpolnitvjo obrazca ter klikom na “oddaj naročilo” naročate knjigo Skupaj je bolje in se strinjate s splošnimi pogoji.

Cena knjige: 24,00 EUR z DDV
Poštnina: 4,32 EUR z DDV
Možen je tudi oseben prevzem na sedežu družbe Smart Com d.o.o., Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana.

O avtorju

Simon Sinek je motivator, optimistični spodbujevalec dobrih praks, teoretik in praktik uspešnega managementa, eden najbolj gledanih predavateljev na prestižnih TED konferencah. S svojim “zlatim krogom” je osnoval svetovno gibanje ljudi, ki želijo navdihovati vse posameznike in organizacije, da delajo tisto, kar jih navdihuje.

Zakaj slovenska izdaja?

Želimo prispevati h gibanju, ki ga je pričel Simon Sinek. Verjamemo v Sinekovo prepričanje, da s sodelovanjem lahko dosežemo več ter da je za trajen uspeh ključnega pomena, da sledimo in uresničujemo jasno začrtano vizijo.

Filip Remškar
Pobudnik slovenskih izdaj knjižnih uspešnic Simona Sineka

VPRAŠAJTE NAS
Arrow

Soglašam, da zaupane osebne podatke lahko hranite in uporabite za obveščanje o:

Vaše podatke bomo hranili in obdelovali za občasno posredovanje strokovnih vsebin in vabil na specializirane dogodke preko elektronske pošte. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete, ob prejemu e-sporočila ali na e-naslov marketing@smart-com.si posredujete sporočilo z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Smart Com prenehal pošiljati vsebine od katerih ste se odjavili.

Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

x
Zapri obrazec
ZAPRI+