Zaradi Korona virusa je dogodek prestavljen. Datum bo znan naknadno.

 

V Ljubljani se bo odvijala že 3. Konferenca o novih tehnologijah v energetiki, na kateri se boste lahko seznanili z novostmi uporabe IKT-tehnologij v energetiki, ki že danes transformirajo energetske rešitve prihodnosti in vaše poslovne modele na načine, ki si jih še pred kratkim nismo mogli zamišljati.

 

Na konferenci lahko pridobite učinkovit vpogled v 5 izzivalnih tem in 6 novih primerov uporabe s pomočjo kar 17 govorcev.

 

Letošnja konferenca s kar dvema strokovnjakoma iz Smart Coma

Na letošnji Konferenci o novih tehnologijah v energetiki bosta tudi Smart Com strokovnjaka predstavila svoje strokovno mnenje o tem, ali lahko z uvajanjem novih tehnologij poskrbimo za kibernetsko varnost v energetiki.

 

Peter Ceferin, tehnični direktor Smart Com bo v predavanju z naslovom Kibernetska varnost v energetiki predstavil koncept zagotavljanja varnosti ter pojasnil, kako nam lahko tudi nove tehnologije pomagajo pri zagotavljanju večje kibernetske varnosti.

 

Boris Krajnc, etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost, pa bo v predavanju Ranljivosti in zaščita procesnih sistemov kritične infrastrukture pojasnil, zakaj je tako pomembno, da tudi v procesnih in industrijskih okoljih poskrbimo za kibernetsko varnost. Kje in zakaj so takšni sistemi najbolj ranljivi in kako jih lahko zaščitimo.

 

Izkoristite cenejšo kotizacijo še do 6. marcaPreberite več o konferenci >>

 

O novih tehnologijah tudi na 22. Tehnološki konferenci Smart Com

22. Tehnološka konferenca Smart Com

 

Peter Ceferin bo tudi na 22. Tehnološki konferenci Smart Com posvetil predavanje prav poslovno kritičnim sistemom, s katerim po poudaril pomembnost zagotavljanja varnosti pri zlivanju IT in OT omrežij.

 

Boris Krajnc pa bo v liniji Kibernetska varnost predaval o Forenziki, katera nam z vpeljevanjem sodobne tehnologije omogoča varovanje omrežij v realnem času in nas opozarja na nezaželene aktivnosti oz. anomalije.

 

Kotizacije ni. Preverite program konference in si zagotovite mesto >>