Najpomembnejši del Smart Com zgodbe o uspehu so naši zaposleni.

Zaposleni so ključni člen v verigi uspešnosti Smart Coma. Vrednote se odražajo v strokovnem razvoju zaposlenih, ki je zaradi hitro spreminjajočih razmer v tej dejavnosti ključen, enakovredno pa se upošteva tudi osebni razvoj vsakega posameznika. Razvijamo dobro komunikacijo in pristne medsebojne odnose ter okolje za kreiranje novih idej in priložnosti za napredek vseh. 


Si želite delati v Smart Comu?

Odlično, z veseljem bomo pregledali vašo prijavo.

Pošljite nam svoj CV na elektronski naslov: zaposlitev@smart-com.si


Zakaj radi delamo v Smart Comu?

Ni boljšega načina, da izvemo več o kulturi in okolju v podjetju, kot da vprašamo zaposlene. Naša sodelavca sta na vprašanje kako bi opisala svoje delo v Smart Comu odgovorila:

Slika od Peter Ceferin,

Peter Ceferin,

CTO

Za SmartCom rad delam, ker smo v podjetju ustvarili vrhunsko ekipo strokovnjakov in lahko uresničujemo najbolj drzne IKT rešitve.. Delati v takem okolju je sen vsakega tehničnega zanesenjaka.

Slika od Radoš Lipičar,

Radoš Lipičar,

Produktni vodja

V Smart Comu imamo veliko strokovnega znanja, tako pri sodelavcih, kot tudi v procesih. S tem je izpolnjen najnujnejši pogoj za učinkovit razvoj in trženje lastnih produktov.

 


 

Ključni oddelki v Smart Comu

Trenutno je v podjetju 70 zaposlenih. Po izobrazbeni strukturi prevladujejo strokovnjaki iz področja elektrotehnike in informatike. Strateški oddelki podjetja so:
 

 


 

VABILO ŠTUDENTOM

K sodelovanju vabimo tudi študente, z naravoslovno-tehničnih smeri, z znanji in izkušnjami s področja:

  • tehnologij IKT,
  • programske in strojne opreme,
  • programiranja,
  • podatkovnih baz

za občasno projektno delo ali delo preko študenskega servisa.

Pošljite nam svoj CV na elektronski naslov: zaposlitev@smart-com.si

[grwebform url="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=V1sSi&webforms_id=6394102" css="on" center="off" center_margin="200"/]
[iframe-popup id="2"]